DO DETALJA OPISALA SEKS SA PRINCOM: Seksualna robinja pokopava kraljevsku porodicu

Virdžinija Roberts je sa 17 godina bila primorana da ima seksualne odnose sa starijim ljudima, među kojima je bio i princ. Ona je u svom dnevniku opisala detalje noći koje je provela sa članom kraljevske porodice

  • 2

Do sada nikad viđen dnevnik, koji je navodno pripadao ženi koja tvrdi da je imala seks sa princom Endrjuom kada je bila maloletna, otkrio je eksplicitne detalje o njihovoj zajedničkoj noći.

Virdžinija Roberts (30) tvrdi da je imala seks sa princom kada je imala 17 godina, i da je bila seksualna robinja milijardera Džefrija Epstina. U dnevniku je opisala detalje njihovih tajnih susreta i šta se sve događalo na kraljevskom dvoru.

SKANDAL U BRITANIJI: Sin kraljice Elizabete silovao maloletnice koje su mu bile robinje?

Ona je bila primorana na seksualne odnose sa princom Endrjuom u Londonu, Njujorku, kao i na privatnom karipskom ostrvu u Epstinovom vlasništvu. Za te usluge platio joj je 15.000 dolara.

Foto: Aaron McCracken/Harrisons Foto: Aaron McCracken/Harrisons

Ona im je bila robinja od 1999. do 2002. kada je pobegla u Australiju, gde i sada živi sa svojim suprugom.

- Princ je verovatno najgori plesač kojeg sam ikada do sad videla u životu, a da ne napominjem koliko sam se neprijatno osećala pored njega - stoji u pomenutom dnevniku.

Bila sam seksualna robinja, pedofili su me naučili kako da zadovoljim princa!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Virdžinija je napisala da su nakon plesa otišli u sobu.

- Bilo mi je neugodno da budem s njim, čak iako je princ. Htela sam da mu bude lepo, pa sam se razgolitila i napunila kadu s vrućom vodom. Endrju je počeo lagano da me ljubi po vratu... Pažljivo je dirao svaki deo mog tela pričajući mi na uvo komplimente o mom bujnom telu. Bilo mi je neobično kada je počeo da liže moje nožne prste. Seks sa princom je trajao kratko - piše u dnevniku Virdžinije.

KRALJEVSKA PORODICA U STRAHU: Seksualna robinja otkrila fetiš princa Endrua (VIDEO)

U prinčevu je obranu stala njegova bivša supruga Sara Ferguson, ali izgleda da je drama oko maloletne ljubavnice tek počela.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ironičar

    14. januar 2015 | 14:54

    Jeste da su ovi bogataši i ti masoni zle svinje ali ona sa 17 godina ipak je mogla znat u šta se upušta.. za 15,000 eura verovatno nije mnogo razmišljala da li da ili ne, nego posle kad su je starci šutnuli... sad joj verovatno nestalo malo para pa ajd da ih tuži. Ali i neka hahah

  • O'Stoja

    14. januar 2015 | 14:45

    Da ova uskoro ne pozdravi lady Di...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA