NOVI TERORISTIČKI NAPAD U PARIZU: Povređena policajka ispred predsedničke palate!

Dvoje ljudi je uhapšeno pošto su namerno pregazili policajku, ona je povređena i hitno prebačena u bolnicu

  • 34

Mlada policajka je ozbiljno povređena sinoć oko ponoći ispred Predsedničke palate u Parizu kad su na nju namerno naleteli vozači crnog "renoa", javlja Dejli Miror.

Auto, u kojem je bilo četvoro ljudi, kretao se u pogrešnom smeru, u ulici u kojoj je saobraćaj jednosmerni, i po svoj prilici je reč o namernom gaženju. Posle udesa, osobe iz automobila su se razbežale, a policija je uspela da uhapsi dvoje - vozača i suvozača, 19-godišnjake. 

ŠARLI EBDO PONOVO PROVOCIRA: Novi broj sa karikaturama proroka Muhameda u milion primeraka

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Napad je podigao Francusku na noge, pošto se desio samo nedelju dana posle ubistva novinara u magazinu Šarli Ebdo. Još nije poznato da li je ovaj napad povezan sa prošlonedeljnim terorom.

Predsednik Francuske Fransoa Oland je u vreme napada bio u Predsedničkoj palati, a rano jutros ju je posetio u bolnici. 

Povređena policajka je rekla da "nema sumnje da je gaženje bilo namerno", pošto ju je "vozač gledao u oči dok je vozio prema njoj".

(Telegraf.rs/Dejli Miror)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • željko

    15. januar 2015 | 09:50

    Od sume ne vidimo drvo. Sve ovo sa radikalnim muslimanima , terorizmom, islamskom drzavom itd...izaslo je iz kuhinje neke mocne sluzbe koja na taj nacin stvara krize i kreira mapu sveta po svojoj volji. Tj po volji vladara iz senke. Iskoristice radikalne muslimane kao "izvodjace radova" jer vec godinama uspesno manipulisu celim muslimanskim svetom. Jedini koji je to pricao je Gadafi , sad vec pokojni. Rat je na pomolu , novo klanje i crtanje mapa novih i brisanje nekih drzava. Sve ovo sa terorizmom je obicna "pozorisna predstava " za budale koji ne uvidjaju kuda idemo kao svet. Ameriku od propasti spasava samo novi rat.. Pokrece joj privredu ( ratnu) osvajaju sve sto im treba i prave move zone uticaja , jer stare polako gube. Evropu ce raskomadati jer polako postaje " neposlusna" i na njenom tlu posaditi muslimane , koje godinama kontrolise kako zeli. Kome je ovo smesno , neka samo gleda sta ce se desiti u narednim godinama.

  • A. Паламудов

    15. januar 2015 | 09:17

    Strah se uselio u srca francuza. Počeće da im se prividjaju teroristi na svakom koraku. I kad poštar u nekom selu padne sa bicikla to će biti "teroristički akt". Ali sta drugo očekivati od takvih licemera, dok su slali miraže da ubiju malu Milicu Rakić i druge nevine ljude po Srbiji i Republici Srpskoj, i legiju stranaca da sa šiptarima napadaju naše vojnike na Košarama i drugim karaulama onda su im valjali muslimani. Gde je sada Kušner? Osniva organizaciju "Strah bez granica"?

  • Ogi

    15. januar 2015 | 09:43

    Zivim u Parizu,nije teroristicki vec su se usfrkisali,djeca u autu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA