IDEALAN DAN ZA ŠETNJU: Uglavnom sunčano, a temperatura do 14 stepeni!

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo vreme, a vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko dva, a najviša dnevna oko 14 stepeni

  • 0

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od sedam do 14 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutro će biti mestimično sa slabim i umerenim mrazem, a po kotlinama maglovito. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus sedam do dva stepena. Vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu povremeno i jak, jugoistočni.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo vreme, a vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko dva, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 23. januara, u subotu biti ujutro mestimično biti slab mraz i magla. U toku dana biće pretežno sunčano i toplo vreme, a u nedelju se očekuje naoblačenje mestimično sa kišom i to prvo na severu i zapadu, u višim planinama sa snegom.

U košavskom području biće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, a temperatura će iznositi iznad i znatno iznad prosečnih vrednosti.

Od ponedeljka do srede biće umereno do potpuno oblačno i malo svežije, mestimično sa slabom kišom, a u planinama se očekuje provejavanje snega. Zatim će do kraja perioda biti uglavnom suvo i toplije vreme.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA