GLAVNI UREDNIK INFORMERA: Evo kako su nam podmetnuli seks aferu sa hrvatskom predsednicom

Dnevni list "Informer" je objavio da je, navodno, došao u posed seksi fotografija Kolinde Grabar Kitarović, a glavni urednik tog lista Dragan J. Vučićević demantovao je istinitost tih fotografija na današnjoj vanrednoj konferenciji za štampu

  • 64

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer", Dragan J. Vučićević, danas je u "press centru" Tanjuga održao konferenciju za novinare na kojoj je demantovao istinitost fotografija i vest o seks snimku hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kirtarović, koja je izašla na naslovnoj strani "Informera"

Naime, dnevni list "Informer" je objavio da je, navodno, došao u posed seksi fotografija Kolinde Grabar Kitarović, koje im je dostavila hrvatska obaveštajna služba.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kao što sam već najavio na društvenim mrežama, sazvao sam konferenciju da se izvinim srpskim i hrvatskim čitaocima, kao i predsednici  Hrvatske što smo objavili snimke koji su lažni. Samo ja sam kriv i niko drugi. Spreman sam da prihvatim svaku vrstu odgovornosti - rekao je Dragan J. Vučićević.

On je istakao da nije imao nameru da nanese zlo hrvatskoj predsednici, niti želi da vodi kampanju protiv nje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ispalo je da nismo dovoljno informisani za ono što smo uradili i ja sam najveći krivac i snosiću svu odgovornost. Zaradu koju bude imao Informer od vikend izdanja uplatićemo u humanitarne svrhe. Možda će to biti za izbegle iz Hrvatske, možda za nešto drugo...obavestićemo vas koliko i gde smo uplatili - istakao je Vučićević.

- Čuo sam komentare da treba uhapsiti mene i Informer. Ako me treba uhapsiti, prihvatiću i tu odgovornost - tvrdi glavni urednik Informera.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je napomenuo da je izvor za ovu vest bio čovek iz Srbije sa kojim sarađuje već godinama i da sada nije siguran da li je dugogodišnji saradnik želeo da mu podmetne ili se radi o grešci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moj

    17. januar 2015 | 14:51

    Sve ti je oprosteno

  • Miodrag

    17. januar 2015 | 14:56

    Sta se desava sa ovim covekom ? Ako je on novinar i ako ga neko naziva kolegom jadno nase novinarstvo

  • Prle kacket

    17. januar 2015 | 13:33

    Za ovo gospodine se ide na sud to me uvreda casti Kakvo izvinjavanje sad tu trebe DA se Plato debela osteta za uvredu presednika jedne suzedne drzhave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA