Cane Subotić nije došao u sud, a traže 8 godina zatvora za njega!

Pored Stanka Subotića, koga je Specijalni sud oslobodio optužbi da je organizovao kriminalnu grupu koja je tokom 90-ih švercovala cigarete, u sud nisu došli ni ostali oslobođeni

  • 0

Stanko Subotić, kog je Specijalni sud oslobodio optužbi da je organizovao kriminalnu grupu koja je tokom devedesetih švercovala cigarete nije danas došao na sednicu Apelacionog suda, na kojoj je razmatrana žalba tužilaštva.

U sud nisu došli ni ostali oslobođeni, kao ni njihovi branioci, jer se na presudu nisu žalili niti su u obavezi da budu prisutni. Zamenik tužioca za organizovani kriminal, u žalbi na presudu, detaljno je analizirao dokaze na osnovu kojih smatra da je tokom suđenja dokazano da su Subotić i ostali izvršili krivično delo.

Subotić: Nemam nikakve veze sa atentatom na Beka!

Naveo je i da se presuda zasniva na iskazu i dokazima koje je nezakonito u sud doneo makedonski državljanin, a u kojima se navodi da je vojska Jugoslavije švercovala cigarete. Tužilac Saša Ivanić predložio je da sud sam otvori glavni pretres i osudi optužene ili im oslobađajuće presude preinači u osuđujuće.

Podsetimo, tužilaštvo je za Subotića ranije tražilo osam godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA