GRUPNJAK: Srpski političar orgijao sa ženom i prostitutkama!

Bivši funkcioner vodio suprugu na bahanalije, u koje su bile uključene i devojke koje su uzimale novac za seks, čija cena ide i do nekoliko stotina evra na sat

  • 37

Istraga o elitnoj prostituciji u Srbiji, u kojoj su već raskrinkane pojedine javne ličnosti, odvela je policajce i do jednog dobro poznatog domaćeg političara mlađe generacije.

Bivši funkcioner vodio suprugu na bahanalije, u koje su bile uključene i devojke koje su uzimale novac za seks, otkrili su policajci tokom istrage.

- Istraga nas je dovela i do tog poznatog političara, koji je obavljao i važne funkcije u državi. Taj bračni par već duže vreme redovno posećuje takve klubove. U bahanalije su često uključene i elitne prostitutke, čije cena po satu ide i do nekoliko stotina evra. Policajci su bili veoma iznenađeni jer se pomenuti par u javnosti predstavlja kao skladan i kao ljudi koji vode uredan porodični život - izjavio je izvor blizak istrazi.

Političari i sportisti u panici, uskoro padaju zbog elitnih prostitutki!

Policija je do imena ovog političara došla češljajući klubove po Srbiji , u okviru akcije otkrivanja elitne prostitucije, u kojoj je uhapšen Mihailo M. za koga se sumnja da je glavni makro elitnih prostitutki.

PRVI SRPSKI MAKRO: Ovo je Mihajlo Maksimović, kralj elitne prostitucije!

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, nije nimalo iznenađen otkrićem policje. Kako kaže, političari su "veoma česti i rado viđeni gosti u raznim klubovima gde se nude bahanalije".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    25. januar 2015 | 11:09

    Kako ocekivati da nam u drzavi bude dobro kada imamo politicare bolesnih umova?

  • Real

    25. januar 2015 | 11:01

    Hoce te reci vise neko ime?

  • momazver

    25. januar 2015 | 10:50

    Odrednica ...*..u javnosti se predstavlja kao skladan par....*je TOTALNO GLUPA i PROMASENA. Oni ZAISTA MOGU biti takav par/i u vlastitoj kuci/,bas iz razloga sto se vole i vole iste stvari.A SVE sto se desava izmedju, para,parova,grupe, unutar 4 zida ,njihovom SLOBODNOM voljom je njihov izbor, ma koliko Zakon neodobravajuce gledao na to......A istorija je puna primera raznih *normalnih * i normalnih zakona,kojih se opet nisu svi pridrzavali...i tako ce biti dok je sveta i veka.P.S. Problem je sto bi neki/neke,hteli/e isto, al da im ne udje/izadje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA