TEŠKA NESREĆA: Sudarili se auto i teretni voz, povređeno i dvoje dece!

Putnički automobil naleteo je na teretnu železničku kompoziciju i tom prilikom povređeno je svih pet osoba iz putničkog automobila, među kojima su bili muškarac, dve žene i dvoje dece, navedeno je u saopštenju

  • 6

Pet osoba je povređeno kada je putnički automobil naleteo na teretni voz na putnom prelazu u Donjoj Borini, saopštile su Železnice Srbije.

Putnički automobil naleteo je na teretnu železničku kompoziciju i tom prilikom povređeno je svih pet osoba iz putničkog automobila, među kojima su bili muškarac, dve žene i dvoje dece, navedeno je u saopštenju.

Nesreća se dogodila danas na prelazu obezbeđenom znacima drumske signalizacije na pruzi Brasina - Loznica.

Na mesto nesreće izašle su Komisija za vanredne događaje srpskih železnica, kao i ekipe MUP-a, Hitne pomoći i Vatrogasne jedinice.

Železnički saobraćaj na pruzi Brasina - Loznica trenutno je u prekidu i preduzimaju se sve mere oko što bržeg uspostavljanja saobraćaja i otklanjanja nepovoljnih posledica ove nesreće, saopštile su Železnice Srbije, koje, kako je navode, prema do sada prikupljenim podacima, nisu odgovorne za nesreću.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanča

    26. januar 2015 | 16:21

    Ne razumem ovo nikako!? Kako je vozač automobila mogao da ne vidi čitavu kompoziciju voza?

  • Bulbulderac

    26. januar 2015 | 16:17

    Zeleznice nisu krive. A ko je trebao da postavi rampu ?

  • Raketa

    26. januar 2015 | 17:43

    kada sam procitao naslov , znao sam da je kod NAS ! Isto kao kad procitam, upucao deset ljudi u skoli znam da je Amerika ! Treba jednom sesti i resiti ovaj problem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA