AMERICI SE PRIBLIŽAVA DEMONSKO NEVREME: Snežna oluja će čupati drveće, ljudi će ostati bez struje! (FOTO) (VIDEO)

Snežna oluja koja će pogoditi SAD biće najgora u istoriji, upozorili su zvaničnici. Strahuje se da će neki delovi Amerike biti bez struje nekoliko dana

  • 44

Američku Istočnu obalu od Filadelfije do Njujorka pogodiće nezapamćena snežna oluja, a meteorolozi predviđaju da bi zbog rekordnih padavina snežni pokrivač mogao da dostigne i 90 centimetara snega.

Više od 5.000 letova u i iz Sjedinjenih Država su otkazani uoči dolaska istorijske oluje i snežne vejavice. Gusti sneg je u ponedeljak početkom poslepodneva već padao u Njujorku. Tokom noći očekuju se najjače snežne padavine.

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio i guverner države Njujork Endru Kuomo izdali su upozorenja u kojima navode da bi predstojeća oluja mogla biti najgore što je stanovništvo dosad doživelo, preneo je Njujork tajms.

AMERICI PRETI KATAKLIZMA: Stiže ledeni talas zbog kojeg će sve otići dođavola! (VIDEO)

Prema američkoj državnoj meteorološkoj službi moglo bi da padne između pet i 10 centimetara snega na sat vremena, dok će vetar duvati skoro 90 kilometara na sat. Prema prognozama meteorologa, takvo vreme trajaće do srede.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Guverner države Njujork Endru Kuomo najavio je da će se vozovi u predgrađu zaustaviti u 23 sata po lokalnom vremenu, a da će metro saobraćati do osam uveče po lokalnom vremenu.

DAN POSLE SUTRA! Ka Njujorku ide oluja kakva se ne pamti!

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio upozorava da bi to doslovno mogla da bude jedna od dve ili tri najveće snežne oluje u ovom grada još od 1872. godine

U oblasti koju će zahvatiti snažna oluja živi oko 50 miliona ljudi, od kojih su mnogi već krenuli u dodatne nabavke.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Za priobalne delove Nove Engleske vlasti upozoravaju da bi vetar mogao dostići snagu uragana i upozoravaju na mogućnost prekida električne mreže koji bi mogao trajati danima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    26. januar 2015 | 23:52

    Koliko zlobe u ljudima,čitam i ne verujem. Pa vama svima treba bre jedno grupno lečenje. Pozdravlja vas Srbin, zaglavljen vozeći kamion po ovom neveremenu u blizini Bostona.

  • Bonaparta3

    27. januar 2015 | 00:50

    Srbi svašta pišu, ali nisu takvi. Zemljače naš daleki sreća neka te prati. Živela Srbija ma gde sada bila. Gde je i jedan Srbin tu je srpska država. Nemrzimo mi vas, onaj ko ti zlo čini ako ga kuneš i mrziš on se time hrani. Ljubav njih ubija. Setite se kako su se žalili piloti kako se osećaju neprijatno dok su leteli nad Bg.dok smo mi pevali a oni nas bombardovali. Čak su na satelitima merili pozitivnu energiju koja je dolazila od nas. Poslaćemo vam naše junake montere da vam poprave dalekovode i ministra Antića da vas nauče organizaciji. Mi smo Teslini sinovi. Mi volimo ljude i volimo da pomažemo.

  • Čola

    26. januar 2015 | 22:42

    Teško mi pada ali pružićemo im podršku u svakom teoretskom smislu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA