BILJANA JAVI SE, GDE MI JE DETE?! Jauk nevenčanog supruga kome su nestali žena i ćerka! (FOTO)

- Sve je bilo u redu do slave svetog Jovana, odnosno do 20. januara. Pronašao sam tada u njenom mobilnom telefonu poruke drugog muškarca. Posvađali smo se. Sad nisam siguran da li je imala sa nekim ljubavnu vezu pa je otišla ili joj se nešto dogodilo – priča Bojan, nevenčani muž nestale Biljane

  • 14

Biljana Savić, dvadestsedmogodisnja žena iz Paraćina čiji je nevenčani suprug prijavio njen nestanak policiji još prošle nedelje, najverovatnije je dobrovoljno napustila svog partnera i odvela sa sobom njihovu ćerku Anastasiju (2).

Da postoji takva mogućnost tvrdi Bojan Milojević (33), koji je sa njom bio u vanbračnoj vezi i imaju dvogodišnju devojčicu. On je sam policiji prijavio Biljanin nestanak kad se vratio sa posla i video da mu žena i ćerka nisu kod kuće, ali dodaje da je to samo sumnja i da ne zna šta se tačno dogodilo.

DRAMATIČNO: Nestale majka i dvogodišnja ćerka u Paraćinu!

-Tog dana, prošle srede, imali smo majstore u kući koji su nam postavljali keramičke pločice. Kad sam prijavio njen nestanak, saznao sam da je neko od njih video moju Biljanu kako izlazi iz dvorišta sa dve putne torbe i vodi sa sobom Anastasiju. Ne znam da li me je dobrovoljno napustila, nisam siguran, ali ako jeste bilo tako, molim je da mi se javi i da mi kaže gde mi je dete! Užasno sam zabrinut – kaže uznemireni otac koji nije želeo da se objavljuje njegova fotografija.

Foto: 035info.rs Foto: 035info.rs

- Sve je bilo u redu do slave svetog Jovana, odnosno do 20. januara. Pronašao sam tada u njenom mobilnom telefonu poruke drugog muškarca. Posvađali smo se. Sad nisam siguran da li je imala sa nekim ljubavnu vezu pa je otišla ili joj se nešto dogodilo. Zašto se onda nije javila bar svojoj majci i sestri koji za nju strašno brinu - priča očajni otac i dodaje da se najviše plaši zbog ćerke.

Biljanina sestra Maja Vasić i majka Ljiljana potvrdile su da se Biljana ni njima nije javila, osim što im je jednom poslala SMS da ne brinu, ali nisu sigurne da je to njena poruka jer takav stil izražavanja, tvrdi Maja, ne liči na nju.

Maja kaže da ne razume šta se desilo jer brak između njene sestre i Bojana nije bio loš, odnosno bio je kao i svaki drugi, uz uobičajene probleme kakvih ima u svim brakovima.

- Kuća u gradu im je bila poplavljena prošlog maja i živeli su sa mnom u Raševici sve do nedavno, kad su se vratili u Bojanovu kuću. Sad im je tamo renovirano mada su majstori još nešto radili, a eto nesreće, moje sestre nigde nema i ne znam šta je s njom – priča Maja.

U policiji su potvrdili da je prijavljen Biljanin nestanak ali, doduše nezvanično, ima indicija da je Biljana sama sa detetom napustila dom.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neza

    27. januar 2015 | 19:05

    Tako kaze njen muz,ali to treba bolje ispitati.....ako se nije javila ni njenima to je vec zabrinjavajuce......daj boze samo da su dobro!!!!!

  • Tanja

    27. januar 2015 | 18:05

    Za dete je u pravu al otkud mu pravo da caprka po njenom telefonu?

  • Mila.....3

    27. januar 2015 | 22:20

    Javi se porodici... Zbog svoje majke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA