ZAVEJANA SRBIJA U SNEŽNOJ MEĆAVI: Evo gde je debeo MINUS i najveći SNEG!

Slab sneg trenutno pada u Novom Sadu, Loznici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Sjenici, Požegi, Ćupriji i Vranju, a u Kruševcu pada susnežica

  • 4

U Smederevskoj Palanci i na Zlatiboru pada sneg umerenog intenziteta, a najhladnije je na Kopaoniku, gde je temperatura iznosila minus sedam stepeni.

Slab sneg trenutno pada u Novom Sadu, Loznici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Sjenici, Požegi, Ćupriji i Vranju, a u Kruševcu pada susnežica, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sneg je na Kopaoniku visok 42, na Crnom Vrhu 18, Zlatiboru sedam, u Sjenici četiri, a u Beogradu i Dimitrovgradu jedan centimetar.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Na Zlatiboru je izmereno minus pet, na Crnom Vrhu i u Sjenici minus četiri, a na Paliću, u Novom Sadu i Požegi minus jedan stepen.

Najtoplije je u Negotinu, gde su izmerena dva i u Velikom Gradištu, Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji, Nišu, Leskovcu i Zaječaru, gde je temperatura vazduha iznosila jedan stepen.

U Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je nula stepeni.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA