OVO JE ŽENA ALEKSISA CIPRASA: Ne voli frizere i šoping, izbegava medije! (VIDEO)

Peristera Baciana, nevenčana supruga novog premijera Grčke Aleksisa Ciprasa, ima ogroman uticaj na njega. Stoga, mnogi Heleni sumnjaju da će zapravo ona vladati zemljom i donositi odluke koje se tiču budućnosti Grčke

  • 0

Zbog nje je došao na vlast! Peristera Baciana (41) nevenčana supruga novog premijera Grčke Aleksisa Ciprasa, jedan je od glavnih razloga koji su ga smestili u premijersku fotelju. Naime, ona ga je naterala da se ozbiljnije bavi politikom iako je Aleksis bio naklonjeniji sportu.

Njihova ljubav traje duže od 20 godina. Upoznali su se još u srednjoj školi 1987, a od tada su praktično nerazdvojni. Njih dvoje su bili kolovođe brojnih srednjoškolskih, a kasnije i studentskih protesta. Aleksis i Peristera su istovremeno postali i članovi Komunističke omladine Grčke 1990. godine.

Nikad nećete pogoditi ko je političar na slici, ali svi ste čuli za njega! (FOTO)

Beti, kako je zovu u Grčkoj, Aleksisu je glavni oslonac i potpora tokom proteklih godina. Pojedini mediji u Grčkoj prenose i da deo naroda smatra da Peristera toliko utiče na supruga da će zapravo ona "iz senke" vladati zemljom.

Ova stidljiva žena rodom iz Tesalije se retko pojavljuje u javnosti. Izbegava medije kad god može, a isti prenose i da nije poput većine žena pošto ne voli šoping niti odlaske kod frizera.

Nakon Aleksisove pobede sigurno je da će Peristera u budućnosti morati više da se pojavljuje u javnosti. Jedan od retkih slučajeva kada su je kamere uhvatile desio se tokom nedavnih izbora.

ALEKSIS CIPRAS: Bivši komunista, voli motore, živi u vanbračnoj zajednici i sad je na čelu Grčke! (FOTO) (VIDEO)

Beti je inženjer elektrotehnike, a sa Aleksisom ima dva sina. Do sada su živeli u stanu u Atini, međutim, nakon što je Cipras zaseo u vruću premijersku fotelju, moraće da promene mesto stanovanja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA