NEPOŠTOVANJE: MIšel Obama nije pokrila glavu u Saudijskoj Arabiji! (FOTO) (VIDEO)

Za ovo kratko vreme na Tviteru je osvanuo haštag "Mišel Obama otkrivena", a među brojnim kritikama našlo se i nekoliko komentara zašto ovom prilikom nije pokrila glavu, a u poseti Indoneziji jeste

  • 17

Predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel bili su u Rijadu kako bi prisustvovali sahrani saudijskog kralja Abdulaha.

Ono što je tom prilikom šokiralo sve prisutne jeste da Mišel Obama nije pokrila glavu nikabom niti hidžabom, za razliku od tamošnjih žena.

U Saudijskoj Arabiji je poprilično neobično ukoliko žena "gole" glave istupi pred muškarce.

Ovakvo ponašanje je izazvalo bujicu komentara na društvenim mrežama.

Mišel se potrudila da prekrije celo telo, ali je nedostatak marame na glavi bilo ono što je upadalo u oči svima.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Za ovo kratko vreme na Tviteru je osvanuo haštag "Mišel Obama otkrivena", a među brojnim kritikama našlo se i nekoliko komentara zašto ovom prilikom nije pokrila glavu, a u poseti Indoneziji jeste. Na drugoj strani bilo je i onih koji su opravdali ovakav postupak.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Saudijska državna televizija zamutila je prvu damu SAD Mišel Obamu na snimku koji je bio emitovan prilikom posete Rijadu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: washingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Postar

    28. januar 2015 | 15:33

    Sta oni traze? Da se ostali svet kod njih ponasa na arapski nacin , a oni kad odu u drugi svet da se ponasaju kao Arapi? Pa nesto tu ne stima.

  • Pravoslavac

    28. januar 2015 | 14:35

    ako su oni primitivni ne mora svako da bude.Ako te siptarcine zamotavaju zenu,zasto bi hriscanin morao?pa i da je na njihovoj teritoriji.To je isto kao da se trazi da se one odmotaju i obuku normalno kad dodju kod nas hriscana

  • Nenad BG

    28. januar 2015 | 13:55

    Zabole je uvo da ispunjava primitivne zahteve. Ni Arape niko ne tera da slusaju hip hop i puse travu kad dodju u belu kucu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA