OPASNE I NAORUŽANE: Ovih 7 Bosanki traži ceo svet!

Među sedam žena za kojima je raspisana intepolova poternica nalazi se i Bojana Mitić (33) devojka iz Niša koja ima dvojno državljanstvo. Ona je na poternici zbog pljačke u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

  • 14

Interpol traga za sedam žena sa državljanstvom Bosne i Hercegovine, koje imaju širok spektar optužbi. Za njih sedam raspisana je međunarodna poternica, a među njima se nalazi i jedna devojka iz Niša, koja ima dvojno državljanstvo, srpsko i bosanskohercegovačko.

Pored nje, traga se za još nekoliko žena koje imaju dvojno državljanstvo. Razlozi na osnovu kojih su raspisane poternice su pljačke, krijumčarenje, oružane krađe i druga krivična dela.

Jasminku Mendeš iz Banjaluke (49), koja je opužena za privredni kriminal, a koja ima i hrvatsko državljanstvo, traže pravosuđa BIH i Hrvatske.

Na interpolovoj poternici je i Azra Bailo iz Travnika (59) zbog krijumčarenja ljudima. Za Milijanom Jović (31) iz Doboja, traga slovenačko pravosuđe.

Na poternici interpola je i Katciranja Jelisenkava (35) koja je državljanka Belorusije i BIH, a zbog mita je traži belorusko pravosuđe.  Među traženim osobama zbog krađe je i Selma Pecikoza (28) iz Sarajeva.

Printskrin: interpol.int Printskrin: interpol.int

Bojanu Mitić (33), devojku iz Niša, koja pored sprskog ima i državljanstvo BIH, zbog oružane pljačke traže Ujedinjeni Arapski Emirati.

Na listi je i Sladana Rebo (37) iz Kaknja, koju zbog oduzimanje deteta traži pravosuđe BIH.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O'Stoja

    30. januar 2015 | 23:01

    Ako smo za ravnopravnost....

  • Vukota

    30. januar 2015 | 22:05

    Koliko ima iz Srbije?

  • +

    30. januar 2015 | 23:24

    Boze sacuvaj samo reci kuda ide ovaj svijet zalosno,tako mlade cime se bave,nekazu stari djabe kucni odgoj gledaj majku zeni kcerku.Tuga,bol ,jad i cemer dokle vise omladino.?????.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA