HOROR, UJAK TERAO SESTRIČINU (11) DA GA ORALNO ZADOVOLJI: Njena mlađa sestra već bila žrtva zlostavljanja!

- Dušan je spavao sa sestrom u sobi. Kad smo svi spavali, on je nasrtao na sestričinu. Skidao joj je odeću i slikao je nagu. Dodirivao je po telu i pipao se po polnom organu pred njom. Terao ju je da ga oralno zadovoljava, a najgore od svega je što ju je primorao na seks - kaže žrtvina sestra Senija

  • 25

Dušan K. (33) iz Žarkova iskoristio je gostoprimljivost svoje sestre i zeta i noću više puta seksualno zlostavljao sestričinu (11). Kada se ona požalila svojoj sestri  u sredu, on je nestao bez traga iz kuće u Kotežu u kojoj živi sestra sa porodicom.

Prema pisanju medija, otac devojčice Safet P. tvrdi da je Dušan devojčicu silovao uz pretnje smrću.

- Dušan je brat moje žene Zlate. Pre nekoliko meseci izašao je iz zatvora, gde je bio šest godina zbog krađa i pokušaja ubistva. Primili smo ga u kuću želeći da mu pomognemo. Spavao je kod nas, hranili smo ga, čak samu našao i posao, a on mi je upropastio ćerku. Bolje što je pobegao, jer da je ostao, ubio bih ga - priča Safet za medije.

Sestra zlostavljane devojčice Senija P. kaže da je bila šokirana kada joj je sestra rekla šta joj je ujak radio.

Foto-ilustracija: European Parliament Foto-ilustracija: European Parliament

- Dušan je spavao sa sestrom u sobi. Ujak joj je, i nikom nije ni padalo na pamet da može tako nešto da uradi. Međutim, kad smo svi spavali, on je nasrtao na sestričinu. Skidao joj je odeću i slikao je nagu. Dodirivao je po telu i pipao se po polnom organu pred njom. Terao ju je da ga oralno zadovoljava, a najgore od svega je što ju je primorao na seks, ali nije išao do kraja, jer ju je mnogo bolelo - priča uznemirena Senija.

Napasnik je devočici pretio da nikome ne sme da kaže šta joj radi.

- Govorio joj je da on mora da joj bude prvi muškarac u životu i kako je to sasvim normalno. Čak joj je zapretio da će je ubiti ako samo zucne nekome - kaže Senija.

Dušan K. je pobegao bez traga kada je shvatio da su rođaci saznali šta je radio.

 Foto: freedigitalphotos.net/kenfotos Foto: freedigitalphotos.net/kenfotos

- Bio sam na poslu s Dušanom kada me je žena pozvala i rekla šta je uradio. Nisam mogao da verujem šta čujem. Pozvao ga je moj sin i rekao mu da će ga ubiti. On je brže-bolje otišao s posla, nisam ni primetio kad je nestao. Svakog dana bi popio više od dva litra piva i nešto od žestokih pića, ali ga to ne opravdava. Mesto mu je u zatvoru  - kaže Safet.

Da priča bude još gora, u martu 2013. Safetova mlađa ćerka bila je žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Komšija Bajram Jovanović lizalicama i žvakama namamio je našu ćerku, koja je tada imala četri godine, i ljubio je u usta iza prodavnice u našem naselju. Sve su to zabeležile sigurnosne kamere iz prodavnice - kaže Safet i dodaje da je Tada Bajram (56) osuđen na dve godine zatvora zbog dva pokušaja silovanja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    1. februar 2015 | 12:25

    Hoće li ova država već jednom da donese strožije zakone za ove pedofilicare, da napravi registar da svi znamo ko su i da sprovodi hemijsku kastraciju. Uradite nešto već jednom sa ovim bolesnicima.

  • promenite zakon

    1. februar 2015 | 11:42

    """Bajram (56) osuđen na dve godine zatvora zbog dva pokušaja silovanja.""" Ovo je osnovni razlog zašto ti manijaci ponavljaju svoja nedela.Šta očekivati od psihopate kome daju 2 godine za dva pokušaja silovanja,nego da prvom prilikom pokuša ponovo.Kada bi dobio 2 puta po 10 godina,pa da ga vidim posle 20 godina robije,ako uopšte preživi toliko. Ti što napadaju decu su najgori šljam,i treba ih tretirati kao da nisu ljudska bića,jer oni to i nisu.

  • Cika zoki

    1. februar 2015 | 11:56

    Nemam vise zivaca da ponavljam : smrtna kazna i tacka. Kakva "humanitarna prava" bla bla, uzimaju ogromne pare i tupe da bi to sacuvali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA