ISPOVEST PUTNIKA IZ LASTINOG AUTOBUSA: Vrisak i panika, gledali smo samo kako da izađemo! (VIDEO)

- Krenuo sam da pomognem ostalim putnicima. Gledali smo samo kako da izađemo iz prevrnutog autobusa - rekao je jedan od putnika Jovan Majstorović

  • 7

Autobus srpskog prevoznika "Lasta" koji je saobraćao na relaciji Split-Beograd prevrnuo se rano jutros u Hrvatskoj. U nesreći je povređeno 12 osoba, od koji je bilo troje dece. Preživeli putnici ispričali su kako je došlo do prevrtanja autobusa.

Dragan Bijelić, jedan od putnika u autobusu,  izjavio je hrvatskim medijima da je vozač iznenada izgubio kontrolu nad autobusom, kada je došlo do izletanja i prevrtanja.

- Ja sam spavao i probudio sam se kada se autobus prevrnuo. Ljudi su vikali i vladala je panika. Ustao sam sa sedišta i krenuo sam da pomognem ostalim putnicima .Gledali smo samo kako da izađemo iz prevrnutog autobusa - ispričao je hrvatskim medijima Jovan Majstorović putnik iz prevrnutog autobusa.

Printskrin: HRT4 Printskrin: HRT4

Podsetimo, autobus saobraćajnog preduzeća "Lasta" rano jutros oko 3.30 sati prevrnuo se na auto-putu Zagreb- Lipovac kod mesta Popovača. Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Split- Beograd, kada je izleteo sa puta i prevrnuo se.

U ovoj nesreći je povređeno 13 putnika, koji su prebačeni u sisačku bolnicu, a četiri osobe u mestu Popovača čekaju autobus sa kojim će nastaviti putovanje prema Beogradu.

( Telegraf.rs / HRT 4)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dipe

    4. februar 2015 | 13:05

    nadam se da če se putnici brzo oporaviti i vratiti svojim kučama i da na vašim portalima bude čim manje zlobnih komentara, tipa,, ustaše ovo, ustaše ono...

  • Ela

    4. februar 2015 | 13:21

    Fala bogu pa nije najgore.Sreca u Nesreci.

  • major. MILAN TEPIC RS.K.

    4. februar 2015 | 13:39

    Sto se to dogodilo u hrvatsoj je tokom noci vladalo olujno nevreme praceno sa snjegom a mozda je vozac naletio na zaledjeni dio puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA