SERGEJ NAPAO OGNJANOVIĆE: Da su hteli, odavno bi pomogli drugoj bolesnoj deci!

- Lično sam Nebojšu Ognjanovića pitao da li želi da zajednički osnujemo Fond za lečenje dece. Nije hteo. Da su hteli, preostali novac odavno bi dali kako bi druga deca imala šansu za izlečenje - kaže glumac Sergej Trifunović

  • 47

Glumac Sergej Trifunović izjavio je da mu je muka od celog slučaja Ognjanović i da mu je teško da govori o tome.

- Lično sam Nebojšu Ognjanovića pitao da li želi da zajednički osnujemo Fond za lečenje dece. Nije hteo. Da su hteli, preostali novac odavno bi dali kako bi druga deca imala šansu za izlečenje - izjavio je Trifunović za Blic.

Nebojša i Jelena Ognjanović neće da daju preostali novac koji je skupljen za Tijanu u privatne i državne fondove, već samo direktno bolesnoj deci. Njih dvoje su optuženi da su sakrili na dva računa 118.414 dolar. Tvrde da su ih ucenjivali da novac uplate u državni fond, a kada to nisu hteli da učine, počela je hajka.

- Tijanin novac je pravno naš, ali iz moralnih razloga želimo da završi u rukama bolesne dece. Na računu trenutno ima oko 500.000 evra, a već su nam se javili neki roditelji - rekli su Ognjanovići.

Podsećamo, glumac Sergej Trifunović je tokom gostovanja u emisiji posvećenoj Velikom bratu prvi put ukazao na slučaj Tijane Ognjanović. On je tada podigao transparent na kome je bio ispisan žiro-račun za pomoć oboleloj devojčici.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    5. februar 2015 | 12:35

    Tacno tako! To je ono sto je logicno i ocigledno. Ne mogu da shvatim ljude koji ih brane i pravdaju, ne postoji opravdanje. Koliko ljudi umeju da budu zli i bolesni normalan covek ne moze ni da zamisli i mislim da je to razlog onih koji ih pravdaju.

  • xy

    5. februar 2015 | 12:35

    Lepo ognjanovići mutljaju kroz celu ovu priču, sada je odjednom ostralo 500 hiljada. a nikome nije jasno i niko nije objasnio kako to da bolnica u USA naplati preko milion dolara operaciju koja nije ni rađena i šta je sa ostalim novcem! Evidentno je da su alavi na pare i da im ništa nije sveto!

  • Maestro

    5. februar 2015 | 12:59

    Vazno je da je Sergej bio veliki onda kad je trebalo. Ostalo ne ide njemu na dusu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA