JEZIVA TRAGEDIJA U ČAČKU: Mladić i devojka vodili ljubav na zadnjem sedištu, pa se ugušili od ugljen-monoksida!

Nemanju Novakovića (26) je njegov otac Slaviša pronašao nagog pored automobila, zbog čega se sumnja da je pokušao da otvori vrata garaže, dok je devojka N. S. (24) u dubokoj komi ležala, takođe bez odeće, na zadnjem sedištu vozila

  • 46

Čačak je potresla ljubavna tragedija kakva se ne pamti. Naime, u garaži stambene zgrade u Ulici Mila Ivkovića 4, pronađeno je beživotno telo Nemanje Novakovića (26), dok je njegova devojka N. S. (24) pronađena u besvesnom stanju.

Mladićevo telo pronađeno je pored automobila i pretpostavlja se da je smrt nastupila zbog trovanja ugledn-monoksidom, a da je prethodno izašao iz automobila kako bi otvorio vrata garaže, dok se lekari čačanske bolnice i dalje bore za život devojke koju su našli u zadnjem sedištu vozila, pišu Novosti.

HOROR U ČAČKU: Mladić mrtav, devojka u komi, pronađeni u automobilu!

Nesrećni dečko i devojka su u noći između petka i subote uši i zatvorili se u garažu, upalili automobil kako bi se ugrejali, a kada su ih pronašli, oboje su bili bez odeće na sebi, zbog čega se sumnja da su imali odnos.

- Oko pola osam je košmija ispred garaže sreo oca od nastradalog Nemanje Slavišu. Kukao je i jedino što je uspeo da kaže bilo je da neko pozove Hitnu pomoć - rekao je komšija Novakovića i dodao da je provirio u garažu i video mladića koji je pomodreo ležao kraj automobila, a videli su se i tragovi povraćanja.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ekipe Hitne pomoći su u roku od nekoliko minuta stigle na mesto nesreće, jedna je onesvšćenu devojku odmah prevezla u bolnicu, a druga je mogla da konstatuje samo smrt mladića. Policija i mrtvozornici su takođe brzo stigli, a zbog čitave ove tragedije, stanovnici naselja Vinara su u šoku.

Načelnik čačaknske Hitne pomoći, dr Slobodan Vidojević, rekao je da je devojka ležala na zadnjem sedištu i davala znake života, odnosno u momentu pronalaska je bila u dubokoj komi i spontano disala, zbog čega je brzo prevezena u Urgentni centar.

- Pored automobila je pronađen mladić, koji je, prema pretpostavkama, najverovatnije pokušao da otvori vrata garaže. Sumnjamo da su se otvrovali ugljen-monoksidom od izduvnih gasova iz automobila, međutim dalje informacije ćemo imati kada obdukcija bude obavljena - istakao je on.

Kako nezvanično saznaje ovaj list, mladić i devojka su prethodno veče bili u gradu, a zatim su se uputili u garažu. U subotu ujutru kada se njegov otac Slaviša probudio i video da Nemanja nije kući, pozvao ga je na mobilni telefon ali se on nije javljao. Posle je sišao do garaže da proveri da li su kola tu, ali je video tragediju.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    8. februar 2015 | 03:13

    Ugljenmonoksid...tihi i opasni ubica bez boje i mirisa,nastupa neosetna smrt i brza...mnogi ljudi su nastradali nepaznjom ,ovo treba da se uvede u skole da se u buduce ne bi desavale ovakve stvari.

  • Boža taksista

    8. februar 2015 | 10:11

    Velika tragedija,saučešće porodici.Ako većina mladih nije znala treba da nauče šta su izduvni gasovi i ugljen monoksid.Tragično je da većina mladih nije tehnički potkovana i upoznata sa osnovnim praktičnim stvarima koje nas okružuju u svakodnevnom životu.Mnogi znaju samo da izađu na fejsbuk i tu se sve završava.Neka ova tragedija bude upozotenje i nauk i da se više nikada ne ponovi.

  • Aleksa

    8. februar 2015 | 08:17

    Jao kakva tragedija ! Molim se makar devojka da prezivi.Strasno kako je tanka linija izmedju zivota i smrti.Saucesce njegovim roditeljima a njemu neka je laka zemlja.TRAGEDIJA VELIKA.DALEKO BILO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA