SPASAO NINU OD SMRTI, PA UMRO: Potresni detalji velike tragedije ljubavnika u Čačku!

Nina Stamenković (21) iz Čačka preživela je trovanje ugljen-monoksidom zahvaljujući svojoj flauti, koja joj je, nakon dugogodišnjeg sviranja ovog instrumenta, povećala kapacitet pluća

  • 16

Nemanja Novaković iz Čačka uspeo je da otvori vrata automobila u kom se nalazio sa svojom devojkom Ninom Stamenković, najverovatnije kad je osetio da se guši. To je, nažalost, spasilo život samo njegovoj devojci, jer je imala izdržljivija pluća od njegovih.

Ninu su svi znali kao izuzetno talentovanu muzičarku, koja je završila Muzičku akademiju, odsek za flautu, u Istočnom Sarajevu. Nakon toga, prošle godine je upisala master studije, ni ne sluteći da će joj jednog dana ljubav prema flauti spasiti život.

Načinom na koji je njen mladić preminuo, a Nina završila u komi, šokiran je ceo Čačak.

Nemanjin deda deda Stanimir Minić kaže da i dalje ne može da veruje kakva tragedija je zadesila njihovu i Nininu porodicu.

JEZIVA TRAGEDIJA U ČAČKU: Mladić i devojka vodili ljubav na zadnjem sedištu, pa se ugušili od ugljen-monoksida!

- Ostao sam bez dike i ponosa. Eto šta može da uradi trenutak nepromišljenosti. Nikome nije jasno zašto nisu bili u Nemanjinoj sobi, koja je bila prazna, nego su išli u tu garažu. Njih dvoje su tek počeli da se zabavljaju i nadam se da će lekari uspeti da spasu Ninu- priča uplakani Stanimir.

Nemanja Novaković bio je poznat kao vredan dečko, koji je pomagao ocu i dedi. Uporedo je radio u očevoj firmi koja se bavi obezbeđenjem i ugostiteljstvom i pomagao dedi u vođenju dva restorana.

- Planirao je da objedini oba posla i da ovog leta gradi objekte za proizvodnju rakije, kojom se naša porodica takođe bavi - kaže Nemanjin deda.

Foto: Facebook/Restoran-086 Foto: Facebook/Restoran-086

O Nini svi, takođe, imaju samo reči hvale.

- Nina je bila vrlo posvećena studijama, želela je da što pre završi fakultet i osamostali se. Znali smo da ima momka i da je sa njim od skoro, ali ga nije predstavila širem krugu prijatelja, verovatno zato što ga još nije upoznala ni sa roditeljima. Molimo se da se probudi i ponovo uzme svoju flautu u ruke - pričaju Ninini prijatelji.

Nina se nalazi na VMA u Beogradu, gde se lekari bore za njen život. Još je u komi i priključena je na aparate koji je održavaju u životu. Pretpostavlja se da je preživela zahvaljujući tome što je Nemanja uspeo da otvori automobil.

HOROR U ČAČKU: Mladić mrtav, devojka u komi, pronađeni u automobilu

Nemanjino i Ninino telo pronašao je u subotu ujutru u garaži stambene zgrade u naselju Vinara u Čačku Nemanjin otac, koji je rešio da potraži sina, kada ga nije zatekao u stanu.

Sahrana Nemanje Novakovića obaviće se danas u 13 sati na seoskom groblju u selu Donja Trepča, odakle je njegova majka i gde je Nemanja poslednjih godina provodio puno vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drakce

    9. februar 2015 | 12:10

    Zao mi decka..

  • vid

    9. februar 2015 | 12:38

    jako mi je zao mladica i rasplakao me je kada sam to pročitao laka mu zemljica i raj u ruke a Nini želim brz oporavak

  • Boranin

    9. februar 2015 | 12:47

    Jedino je mogao da je spasi ako je otvorio vrata od garaže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA