FLAUTA JOJ SPASLA ŽIVOT: Novi detalji tragedije ljubavnika u Čačku!

Nina Stamenković (21) iz Čačka preživela je trovanje ugljen-monoksidom zahvaljujući velikom kapacitetu svojih pluća, odnosno dugogodišnjem sviranju flaute

  • 10
Foto: Facebook/Restoran-086 Foto: Facebook/Restoran-086

Nemanja Novaković (26) uspeo je da otvori vrata automobila u kom se nalazio sa svojom devojkom Ninom Stamenković, najverovatnije kad je osetio da se guši. To je, nažalost, spasilo život samo njegovoj devojci, jer je imala izdržljivija pluća od njegovih.

Ninu su svi znali kao izuzetno talentovanu muzičarku, koja je završila Muzičku akademiju, odsek za flautu, u Istočnom Sarajevu. Nakon toga, prošle godine je upisala master studije, ni ne sluteći da će joj jednog dana ljubav prema flauti spasiti život.

JEZIVA TRAGEDIJA U ČAČKU: Mladić i devojka vodili ljubav na zadnjem sedištu, pa se ugušili od ugljen-monoksida!

Nina se nalazi na VMA u Beogradu, gde se lekari bore za njen život. Još je u komi i priključena je na aparate koji je održavaju u životu.

Lekari ne žele da daju prognoze Nininog stanja, budući da se ne zna koliko dugo je bila izložena otrovnom gasu iz auspuha.

Foto: Facebook/Restoran-086 Foto: Facebook/Restoran-086

- Nina je od detinjstva svirala flautu, svakodnevno je vežbala satima. Moguće da ju je od smrti spasao njen veći kapacitet pluća, pošto bi, da je bilo samo do otvorenih vrata od kola, preživeo i Nemanja - kažu Ninini prijatelji.

HOROR U ČAČKU: Mladić mrtav, devojka u komi, pronađeni u automobilu

Nemanjino i Ninino telo pronašao je u subotu ujutru u garaži stambene zgrade u naselju Vinara u Čačku Nemanjin otac, koji je rešio da potraži sina, kada ga nije zatekao u stanu.

Sahrana Nemanje Novakovića obaviće se danas u 13 sati na seoskom groblju u selu Donja Trepča, odakle je njegova majka i gde je Nemanja poslednjih godina provodio puno vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ajs

    9. februar 2015 | 20:30

    onda tim istim zakljuckom ostavite i cigarete da bi ste imali bolja pluca posto ova zadnja slika indicira da je on bio pusac

  • ЖAН KЛOД

    9. februar 2015 | 20:13

    znaci ljudi, svirajte, duvajte, spasice vam zivot!

  • Boki

    9. februar 2015 | 19:37

    Ne znam koji je automobil u pitanju, ali obicno se kod nas voze automobili koji zadovoljavaju euro 3 i euro 4 standard o emisiji izduvnih gasova. Po tim standardnima ne bi trebalo da uopste bude ugljen-monoksida u sadrzaju gasova vec samo ugljen-dioksida i nesto malo cestica, garezi... Pitanje je koliko su ti "euro" standardi zaista istiniti i ispostovani od strane proizvodjaca ako su iz jednog takvog vozila ispistani gasovi od kojih se neko otrovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA