ISPOVEST MAJKE IZGORELOG SRBINA: Izgubila sam sina i devera, muža mi čuvaju da se ne ubije

Slađana Arsić čiji je sin Braislav stradao u Sibiru kroz suze kaže da joj je još teže otkako su joj javili da je njen suprug Lazar, koji je takođe radio na gradilištu u Jamalu, u veoma teškom psihičkom stanju i da ga kolege čuvaju da se ne ubije

  • 12

Slađana Arsić koja je u Sibiru izgubila sina Branislava i devera Miroslava kaže da je predosećala tragediju i da im je stalno govorila da se vrate iz Rusije.

Ova žena kroz suze kaže da joj je još teže otkako su joj javili da je njen suprug Lazar, koji je takođe radio na gradilištu u Jamalu, u veoma teškom psihičkom stanju i da ga kolege čuvaju da se ne ubije.

Slađana objašnjava da joj je za tragediju javila nepoznata žena, koja joj je samo kratko saopštila strašnu vest i zatim prekinula vezu.

SRBIN IZGOREO U SIBIRU: Mama, neka me čeka tepsija bureka kad se vratim!

- Neka žena je samo javila da su Bane i Miki poginuli i spustila slušalicu. Pokušala sam da pozovem Lazara, ali ga nisam dobila. Videla sam ga na jednoj slici na internetu. Očajna sam. U trenutku mi se svet srušio. Čula sam se sa Lazarovim kolegom, znam da je on sada na lekovima, da mu je izuzetno teško. Čuvaju ga jer se plaše da nešto sebi ne uradi - priča Slađana.

Ona kaže da je slutila nesreću i da je molila sina i muža da ne idu u Rusiju.

Rusi objavili imena Srba stradalih u požaru u Sibiru!

- Sa Branislavom sam se poslednji put čula oko Nove godine. Rekla sam mu da se plašim što radi na građevini u tim užasnim uslovima, a on mi je odgovorio da nema potrebe da brinem jer je sa ocem.

Foto: mchs.gov.ru/ Foto: mchs.gov.ru/

Deda Branko ne može da prihvati činjenicu da je ostao bez sina i unuka.

- Nisam bio kod kuće kada su nas pozvali. Dok sam prilazio kući, naišao je unuk i kroz suze mi rekao da su Bane i Miki poginuli. U Rusiju su mi otišla tri sina i unuk da rade, ali jedan sin se vratio pre mesec dana. Otišli su da zarade za bolji život. Na gradilištu rade kao farbari, a jedan sin je postao i neki šef. Lazar, Miroslav i Branislav su nameravali u martu da se vrate jer im je isticao ugovor, a sada mi se dvojica mrtvi vraćaju - kaže Branko kroz suze.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarcazmo

    10. februar 2015 | 15:37

    Tuga, tragedija! Nek' vam je Bog na pomoći... Iskreno saučešće.

  • Miseta

    10. februar 2015 | 16:16

    Zasto sarkasticnog pustate? Ljudi otisli " trbuhom za kruhom" jer u Srbiji nema posla a i zaposleni se otpustaju. PORODICI NAJISKRENIJE SAUCESCE KAO I SVIM PORODICAMA KOJE SU U OVOM SLUCAJU IZGUBILI NAJMILIJE. TUGA...

  • BILI

    10. februar 2015 | 17:59

    Ni najgorem neprijatelju ne bi želeo sudbinu porodica nastradalih u požaru. MOJE SAUČEŠĆE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA