USTAŠKI PROVOKATOR: Branimir Glavaš plaća oglase u kojima pljuje Srbe!

- Pogledajte ovu njušku i uvek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj, jedinica mere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini...", piše u postu uz koji stoji i fotografija Milorada Pupovca

  • 81

Branimir Glavaš, koji je nedavno pušten iz zatvora, platio je reklamu na Fejsbuku kako bi ponovo širio mržnju.

Glavaš je preko službene stranice na Fejsbuku, koju vodi njegov sin Filip, pokrenuo hajku protiv Milorada Pupovca.

- Pogledajte ovu njušku i uvek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj, jedinica mjere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini...", piše u postu uz koji stoji i fotografija Milorada Pupovca.

Ova se poruka pojavila na Fejsbuku i korisnicima koji nisu "lajkovali" Glavaševu stranicu na toj društvenoj mreži.

UBICA SRPSKIH CIVILA OPOMINJE SVEDOKE: Glavaš preko Fejsbuka preti smrću!

Foto: Tanjug/FaH/Daniel Kasap Foto: Tanjug/FaH/Daniel Kasap

Da su moderatori Fejsbuk stranice Branimira Glavaša platili Fejsbuku da njihova objava bude vidljivija, pokazuje oznaka "sponsored" iznad statusa. Oni su odlučili da hajku protiv Pupovca pretvore u plaćeni oglas.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    11. februar 2015 | 15:30

    Zlocincima je mesto u tamnici, ma koje nacije i vere bili!

  • RE... Re ... re ...

    11. februar 2015 | 15:33

    ... PA - SAD - TA ISTA TKZV HRVATSKA JE OBJAVILA RAT SAD-u U VREME WW2 RATA ... Do Dan Danas To Nije Povukla A I NEMOZE JER TREBA DA PLATI ZA SVOJE ZLOCINE JEVREJSKOG + SRBSKOG = ROMSKOG I DRUGIH NARODA KRALJEVINE YUGOSLAVIJE Kao I Bivse YU ... ZNA SE ++ BOZE PRAVDE ++ NASLEDSTVO !!!

  • Dado

    11. februar 2015 | 17:23

    Glavas je ustasa koji je bio u emigraciji i koji nije smeo da se vrati u bivsu Jugoslaviju.Posle raspada idolaskom Tudjmana nagrnula je ustaska emigracija u Hrvatsku , sto je znacilo da se crno pise Srbima.On je naslefnik ideologije A.Pavelica i M.Budaka ustasa trecinu ubiti ,trecinu pokrstiti i trecinu proterati.Samo sto je ovoga puta dve trecine proterano i ubijeno, tako da je od 13% stanovnistva Srpskog porekla sad jedva 3-4%.Upravo to je govorio i Tudjman da ce se resoti Srpsko pitanje kad ostane 3% Srba.Cista ustaska ideologija.Ali eto tom monstrumu Glavasu je i to mnogo pa vrsi pritisak na njihovoh predstavnika i porucuje sta ih ceka.Hrvatska mesto da ga zadrzi u zatvoru pusta ga da i dalje sije mrznju prema Srpskom narodu.Time se deklarise kakvu ce politiku voditi sto se tice Srba sto pokazuju i neke neprimerene izjave njene predsednice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA