OVA SEKSI NEMICA KRIJE JEDNU TAJNU: Dobro je osmotrite, primećujete li nešto čudno? (VIDEO)

Pari ima 25 godina, Iranka je koja je odrasla u Holandiji. Trenutno živi u Berlinu, a san joj je da postane model. Na prvi pogled, ništa neobično, takvih devojka je mnogo. Međutim, ona je sa svima podelila jednu tajnu

  • 14

Ono što razlikuje seksi Pari od drugih takmičarki u aktuelnoj sezoni popularnog takmičenja "Top model" je to što je Pari bila muško do samo pre nekoliko godina.

 

- Odrasla sam u potpuno pogrešnom, muškom telu. Već sa četiri godine sam se šminkala maminim karminom i sama sam sebi krojila haljine od zavesa - objašnjava Pari.

 

Sa 19 godina odlučila je da ode na operaciju promene pola. Promena koju je oduvek želela donela joj je samopouzdanje - Pari tvrdi da se konačno oseća ispunjeno i da njen život tek sad ima smisla.

 

Ona, takođe, ima dečka. Za operaciju promene pola mu je rekla tek nakon dve godine veze!

 

Printskrin: Youtube/Germany's next Topmodel

Printskrin: Youtube/Germany's next Topmodel

 

- Bio je jako iznenađen kad sam mu rekla - kaže ona.

 

Na prvi pogleda zaista bi bilo teško pretpostaviti da je nekada bila muško.

 

Na pisti za takmičenje u šouu "Nemački top model" ona je graciozna i elegantna, uostalom, pogledajte video-snimak, pa samin procenite da li se može "provaliti" da je nekada bila muško:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko 100%

    14. februar 2015 | 23:41

    Zamislite kakav je to HOROR,da posle dve godine veze ,saopsti decku da je ona pre bila musko,mislim, nedaj boze nikom, ,da je taj scenario gori od noc vestica.

  • Pravda

    15. februar 2015 | 01:10

    Sad ste svi vi videli i svi uocavate i primecujete da je musko,a da telegraf nije objavio opsirnije u cemu je stvar,svi bi rekli,, uh kakva riba,al bi je,i td...onaj koji je ziveo sa njom nije skapirao a vi ste ovako preko videa

  • 14. februar 2015 | 23:42

    Noge prave muske,koscate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA