OVAJ ŠPIJUN JE DOKAZAO DA JE HITLER BIO ŽIV POSLE RATA: Nećete verovati gde je sreo Firera!

Ako je verovati novootkrivenim dokumentima FBI-a, vrlo je moguće da je najomraženiji čovek u istoriji pobegao iz ratom uništene Nemačke i mirno živeo. Ono što još više zaprepašćuje je činjenica da je FBI znao da Hitler živi u Andima

  • 45

Nedavno pronađeni dokumenti FBI dokazuju kako je američka vlada znala da je Hitler živ i zdrav, i da je živeo u Argentini još godinama nakon Drugog svetskog rata.

Adolf Hitler počinio je samoubistvo 30. aprila 1945. godine u svom bunkeru. Njegovo telo je kasnije pronađeno i identifikovali su ga Rusi.

Ako je verovati novootkrivenim dokumentima FBI-a, vrlo je moguće da je najomraženiji čovek u istoriji pobegao iz ratom uništene Nemačke i mirno živeo. Ono što još više zaprepašćuje je činjenica da je FBI znao da Hitler živi u Andima.

U pismu koje je stiglo u Los Anđeles 1945. godine anonimni doušnik dogovorio je razmenu informacija ako mu se omogući politički azil. Ono što je rekao, zaprepastilo je agente.

Doušnik ne samo da je tvrdio da je Hitler u Argentini, već je bio jedan od četvorice koji su susreli tajanstvenu podmornicu. Prema njegovoj priči, dve su podmornice pristale uz argentinsku obalu, a Hitler i Eva Braun bili su u drugoj.

Foto: Wikipedia/Bundesarchiv Foto: Wikipedia/Bundesarchiv

Argentinska vlada ne samo da je dočekala bivšeg diktatora, već mu je i pomogla u skrivanju.

Uprkos svim informacijama, FBI nikad nije istražio nove tragove. Čak je i pomorski ataše u Buenos Ajresu obavestio Vašington kako postoji velika mogućnost da su Hitler i Eva Braun stigli u Argentinu.

Možda i najčvršći dokaz da je Hitler preživeo pad trećeg Rajha leži u Rusiji. Nakon sovjetske okupacije Nemačke, diktatorovi navodni ostaci brzo su sakriveni i poslati u Rusiju i nikada više nisu viđeni.

Sve do 2009., kada je arheologu Nikolasu Belatoniju dozvoljeno da napravi DNK test. Hitlerovi uzorci navodno se uopšte nisu slagali s postojećim, kao ni oni Eve Braun.

(Telegraf.rs / Izvor: theeventchronicle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    18. februar 2015 | 00:56

    Sto bi ga uostalom trazili,imali su dovoljno materijala za ionako jednostrani sudski sou u Nirnbergu.I da su zeleli da ga uhvate,to bi i ucinili,ali bi bilo veoma tesko dokazati njegovu licnu upletenost u holokaust,a saveznici su imali u vidu i svoje zlocine.Slicno je i sa Hagom danas,gotovo da nista nisu dokazali,a za sta su sve teretili Milosevica i ostale.I opet,svoje zlocine nisu isticali,zversko bombardovanje NATO-a,mene podseca na saveznicko Dresdena,i opet pojela maca.Nije sve onako kako se pise.

  • Boske100

    18. februar 2015 | 00:12

    Sivi vuk!

  • neba

    17. februar 2015 | 23:17

    Ova vest svakih pola godine izadje u nekim novinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA