Vođa "Ultra bojsa" osuđen na osam meseci

Vučković je proglašen krivim za krivično delo teške telesne povrede, jer je, kada je ošamario S. M, njoj pukla bubna opna

  • 2

Vođa Zvezdine navijačke grupe "Ultra bojs" Marko Vučković Mare osuđen je danas u Prvom osnovnom sudu na osam meseci zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda oštećenoj S. M. 2008. na Senjaku.

Vučković je proglašen krivim za krivično delo teške telesne povrede, jer je, kada je ošamario S. M, njoj pukla bubna opna. Incident se dogodio u Vučitrnskoj ulici ispred broja 3, u oktobru 2008. Vučković je ranije u Prvom osnovnom sudu dva puta osuđivan uslovno zbog kršenja javnog reda i mira.

Ponovo mu se sudi i zbog optužbi da je 29. decembra 2004. u Beogradu vređao, napao i naneo laku telesnu povredu policajcu. Na teret mu se stavlja krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju poslova javnog reda i mira. Vučković iza sebe ima više krivičnih prijava, kao i još jednu presudu koja čeka pravosnažnost. Republičko javno tužilaštvo predložilo je 2009. zabranu delovanja njegove navijačke grupe, a odluku o tome doneće Ustavni sud Srbije.

(I. M. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lavinija levic

    31. mart 2012 | 11:32

    svako normalan bi da je oklevetan da je diler droge ovako odreagovao.da slucajno znate markovu zivotnu pricu znali biste da su on i njegova porodica jedni od najvecih boraca protiv ove posasti u srbiji.nije dzentlmenski,ali trebalo je da je pljune.znam sta pricam.

  • Vuk

    30. mart 2012 | 21:58

    8 meseci za samar? "teska telesna povreda"? hehehhe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA