NJEGOVE PARE NEĆE DA MI VRATE SINA: Ispovest oca čiji sin je stradao u "slučaju Kantrimen"

Otac nastradalog Jovanovića kaže da neće pokretati parnični postupak za naknadu štete od Milićeva i da ga to ne zanima

  • 4

Bojan Jovanović otac nastradalog Luke (21), koji je poginuo na Brankovom mostu 25. jula 2014. godine  kada ga je "mini kantrimenom" udario Marko Milićev (34) kaže da mu je teško pao početak suđenja.

- Najpre sva ta odlaganja suđenja, Pa počeli smo iz petog puta. Zatim, uslovi u sudnici su katastrofalni. Ipak, najvažnije je da je suđenje počelo, a odbrana je odmah zatražila da javnost bude isključena. Sudija to nije prihvatio, svi moraju da budu upoznati šta će okrivljeni reći i koliko će biti osuđen za to što je uradio - kaže Bojan Jovanović za "Blic".

NISAM KRIV, ALI DAĆU PARE LUKINOJ PORODICI: Ovo je na suđenju rekao Marko Milićev!

On je prokomentarisao i to što je Milićev izjavio da je spreman da porodici isplati pretrpljenu štetu.

- Milićev je samim tim priznao krivicu. Teško mi je da slušam i čitam njegove reči. Meni novac za ubistvo deteta nije potreban, jer ništa ne može da mi nadoknadi gubitak. Siguran sam da bi tako razmišljao svaki roditelj i da bi svi rekli i mislili kao ja. Zasmetalo mi je što je u nekim medijima preneto kao da sam tražio novac za smrt deteta. Da budem jasan, nikakve pare neće vratiti mog Luku i nema tog bogatsva koje mi zauzvrat može biti ponuđeno. Nisam od njega tražio novac, ne želim ništa od Marka Milićeva - priča Bojan.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Marko Milićev: Nisam kriv, braniću se!

Otag nastradalog Jovanovića kaže da neće pokretati parnični postupak za naknadu štete od Milićeva i da ga to ne zanima.

- On je okrivljen krivično i ne gonimo ga mi, već tužilaštvo. Nadam se da će odgovarati za to što je uradio. Skandalozno mi je to što je odbrana okrivljenih tražila da na suđenju svedoče devojke iz automobila koje su priznale krivicu i koje izdržavaju kazne. To je čisto odugovlačenje. Uzdam se u pravosuđe i nadam se da će dobiti kako je i zaslužio - kaže Bojan Jovanović.

LUKA, OPROSTI MI: Ubica iz "kantrimena" krvlju na zidu ćelije zatražio oproštaj!

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    26. februar 2015 | 14:27

    Smrtna kazna

  • aljosa

    26. februar 2015 | 13:12

    zao mi je svih pomenutih u ovoj prici.Mislim da ovaj sto je pregazio decka kriv najvise sto je pobegao,ali deo krivice je i na ovim momcima koji su bili na sred puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA