SEKUND PRE NEGO ŠTO JE RAZNEO SEBI GLAVU LOVAČKOM PUŠKOM: Policajac je uradio nešto LUDO i spasio ga! (VIDEO)

Muškarac koji je pokušao da izvrši samoubistvo u Francuskoj, jednog čoveka nateralo je na veoma tešku odluku

  • 15

Nepoznati čovek je u Francuskoj pokušao sebi da oduzme život hicem iz lovačke puške, ali ga je u tome sprečio čin jednog hrabrog policajca.

Naime, muškarac koji je hteo da izvrši samoubistvo zaključao je kapiju od kuće, ispred koje su se nalazili policija i njegova žena koja ga je preklinjala da se ne ubije. S obzirom da nije bilo drugog ulaza u kuću, jedan od policajaca popeo se na terasu obližnje zgrade, odakle je imao odličan pogled na suicidnog muškarca.

Njega su sekunde delile od smrti, ali se policajac odlučio na veoma težak čin. On je muškarca upucao u nogu, u pokušaju da ga spreči da sam sebi raznese glavu. U tome je na svu sreću i uspeo, pa je žrtva prošla samo sa metkom u nozi umestu u glavi.

Žena je celo vreme zapomagala i nije znala šta ju je snašlo, ali su joj policajci na kraju objasnili ko je otvorio vatru, i zbog čega su morali da pucaju na njenog supruga.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA