EPILOG DRAME: Muškarac u Svilajncu koji je pretio da će se ubiti, sišao sa zgrade (VIDEO)

Zdravstveni radnici istakli su da je reč o njihovom pacijentu, da boluje od šizorenije i da je bio pod dejstvom jakih lekova koji utiču na psihu i rasuđivanje

  • 13

Muškarac (30) iz Svilajnca, koji se danas oko 15 sati popeo na višespratnu zgradu u centru Svilajnca i pretio da će skokčiti sa zgrade, posle pregovora sa pregovaračkim timom MUP večeras je sišao sa krova, ne povređen.

On se popeo na sims zgrade i pretio je da će da skoči, a očekuje se da će uskoro biti prebačen do zdravstvene ustanove, pošto je psihijatrijski bolesnik.

Zdravstveni radnici ističu da je reč o njihovom pacijentu, da boluje od šizorenije i da je pod dejstvom je jakih lekova koji utiču na psihu i rasuđivanje.

Drama je počela danas u 14.45 sati kada se on popeo na krov zgrade i mahao predmetom nalik na nož, a završena je nakon intervencije policije koja je trajala četiri sata.

S.V. je pričao nepovezano, i stalno menjao zahteve.

Masa okupljenih Svilajnčana mu skandirala mu je da skoči sa zgrade, a neki Svilajnčani su dovodili su porodice da gledaju čoveka na oluku višespratnice, a deca su navijala.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    28. februar 2015 | 19:55

    Covek je bolestan, zar je to za smeh? Samo za mene su veci bolesnici oni koji su mu dobacivali da skoci, i dovodili decu da prisustvuju tome. Sta da je zaista skocio? Da li bi aplaudirali?

  • Dag

    28. februar 2015 | 19:55

    Vise od coveka, postuje se ker,a covek,od coveka, postao je - zver...

  • King

    28. februar 2015 | 19:48

    Odavno smo mi prestali da budemo ljidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA