PREBIJEN VOZAČ AUTOBUSA: Tražio od mladića da kupe karte, oni ga pretukli!

Zlosrećni vozač hitno je prebačen u Urgentni centar, policija izašla na lice mesta

  • 15

Vozač Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća (JGSP) "Novi Sad" fizički je napadnut kada je zamolio mladiće da kupe kartu. Oni su ga pretukli posle čega je vozač bio prebačen u Urgentni centar. Napad se dogodio kod Futoške pijace na autobuskoj liniji za Sremske Karlovce.

Posle napada pripadnici policije obavili su uviđaj.

PRETUČENI KONTROLOR: Napadač me šutirao, udario u glavu i polomio mi palac!

Iz JGSP-a ističu da je krajnje alarmantno da vozači dobiju batine zbog toga što mole putnike da imaju važeće karte za prevoz i dodaju da je to bio drugi fizički napad na zaposlene u ovom preduzeću od početka godine.

JGSP "Novi Sad" podseća na to da je, odgovarajućom odlukom Skupštine grada, regulisano da je putnik, prilikom ulaska u vozilo javnog gradskog saobraćaja, dužan da vozaču pokaže voznu kartu, odnosno da je kupi kod vozača.

Kontrolor napadnut i teško povređen u Zemunu!

Iz tog preduzeća apeluju na javnost i nadležne da pomognu da takvi nemili slučajevi budu sprečeni i da se ne ponavljaju.

(Telegraf.rs/ Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WWW

    2. mart 2015 | 16:16

    PA ZAR U NOVOM SADU...PA TAMO SVI KUPUJU KARTE...BAR TAKO KAZU I PLJUJU NAS U BG-U.

  • boban

    2. mart 2015 | 16:50

    kad spomenes brazil i one favele i sirotinjske cetvrti pomislis na sirotinju i kriminal ali oni ne ulaze u autobus jer moraju isto da plate vozacu ili kondukteru ali ih zbog toga ne biju ....odmah u zatvor i komunalci tucite takve barabe sto napadaju vozace koji hleb zaradjuju

  • Boki

    2. mart 2015 | 15:56

    Kad ih tuce komunalna policija onda svi pljuju po komunalnoj, a kad oni tuku vozace i konduktere trazi se da neko reaguje. Pa narode, odluci se sta hoces...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA