Ubica ispalio deset hitaca u Opačića, sestri Marijane Mateus jedan u čelo!

- Ispaliti desetak hitaca iz pištolja za svega par sekundi i pritom pogoditi žrtve isključivo u glave i vrat može samo neko ko ima usaglašeno oko i ruku s oružjem, što zahteva mnogo vežbe - kaže sagovornik iz istrage

  • 0

Šefa veterničkog klana Nenada Opačića i njegovu suprugu Jasminu prema navodima medija ubio je profesionalac, koji je vešt sa oružjem i mlađi od 45 godina. Nenad je pogođen sa deset hitaca, dok je njegovu ženu ubica pogodio jednim i to - u čelo.

Ubica je hteo da mu Opačići vide lice!

- Ispaliti desetak hitaca iz pištolja za svega par sekundi i pritom pogoditi žrtve isključivo u glave i vrat može samo neko ko ima usaglašeno oko i ruku sa oružjem, što zahteva mnogo vežbe. To zahteva i određenu fizičku spremnost i mirnu ruku - kaže sagovornik "Blica" iz istrage.

To što je ubica hladnokrvno prišao žrtvama i upucao ih iz neposredne blizine govori da nije reč o amateru, već da je u pitanju - plaćeni ubica.

Podsetimo, saslušano je na desetine ljudi, ali identitet ubice još nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA