VOLIM DA SILUJEM MRTVE BABE: Bolesno priznanje monstruma iz Svrljiga!

Silovatelj i ubica je povremeno dolazio kod starice i cepao drva, a pošto je znao da prima penziju hteo je da je opljačka

  • 13

Osuđivani silovatelj i ubica Milovan Mišić (36) uhapšen je juče u selu Beloinje kod Svrljiga pod sumnjom da je ubio Milinku Jeftić (82). On je staricu prvo zadavio a zatim je silovao. Njeno telo pronašao je njen sestrić.

Zločin se dogodio u njegovoj kući u noći između ponedeljka i utorka, a Mišić je uhapšen posle nekoliko sati. Starica je zateknuta sa zadignutom suknjomi bez donjeg veša. Pretopstavlja se da je silovana a to će biti utvrđeno obdukcijom.

SVRLJIŠKI MANIJAK: Napada isključivo starice, dve ubio a jednu pokušao da siluje! (FOTO)

Milovan je i u martu 2013. godine bio hapšen zbog pokušaja silovanja Kosare Ž. (89), a mesec dana ranije je izašao sa robije jer je 2000. godine u selu Periš kod Svrljiga ubio a onda i silovao Ljubinku Nikodijević (66).

Njega je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, pomilovao 20. novembra 2012. godine, posle usvajanja zakona o amnestiji.

- Kada vidim stariju ženu, ja poludim. Volim da silujem mrtve babe, ja sam lud. Šta mogu, slabost su mi stare žene. Postoji u meni neki nagon kad osetim njihovu blizinu i toplinu - ispričao je Mišić nakon ranijih hapšenja.

Milunka Jeftić, njegova poslednja žrtva živela je sama u kući, u blizini fudbalskog igrališta u Svrljigu, a o njoj je brinuo njen sestrić, Nebojša Gavrić.

Policija je brzo uhapsila ubicu. Pronađen je u iznajmljenom stanu u Svrljigu. Tu je boravio nakon izlaska iz zatvora, a izdržavao se radeći kao čistač u komunalnom preduzeću.

Mišić je rekao da je kod starice povremeno cepao drva, a pošto je znao da prima penziju hteo je da je opljačka. Sreo se sa njom na vratima kuće, gurnuo je unutra i počeo da se rve sa njom. Stavio joj je ruke na vrat, usta i nos i tako je usmrtio. Na mestu zločina nađeno je nekoliko kondoma koji su mu ispali, ali nema dokaza da su korišćeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    5. mart 2015 | 13:09

    evo jos jedne osobe koja vas moli da se pod hitno vrati smrtna kazna!!!! mislim da bi bilo ok da svim tim bolesnim umnovima to treba ispuniti....

  • Zujalice

    5. mart 2015 | 15:08

    Zna on red kako to ide. Zatvor koju godinicu, onda OPET slobodan pa može OPET da nastavi gde stao. Sam priznaje da je lud i nasa vlast ga jos pomiluje. Treba li dalje komentarisati?!

  • Sale

    5. mart 2015 | 13:39

    Vidite samo taj bolesni pogled... Gospode sacuvaj mi zenu,dete,majku i sestru ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA