BOLA SE U VENU OD TINEJDŽERSKIH DANA: Teodora Viktorović priznala čime se sve drogirala

Teodora je od 17. godine bila navučena na heroin, koji je kasnije zamenila kokainom i alkoholom

  • 5

Glumica Teodora Viktorović (39) koja je satarom ubila majku i baku, kako je ispričala tužioci, učinila je to pod dejstvom alkohola i lekova za smirenje, kojima je probala da suzbije bes, pre nego što je izgubila kontrolu i ubila svoje najbliže.

OLEŠILA SE PA UZELA SATARU U RUKE: Teodora imala 3.7 promila alkohola kad je masakrirala majku i babu!

Tek kada se kasno po podne probudila na VMA došla je sebi i shvatila je šta je uradila, a na saslušanju u Palati pravde je detaljno pričala o dugogodišnjim sukobima koje je imala sa majkom, potvrdila da je imala probleme sa alkoholom i drogom, kao i da se leči od bolesti zavisnosti, piše Informer.

Ranije sam koristila heroin i bola se u venu. Kasnije sam šmrkala kokain i pila alkohol. Jedno vreme sam uspela da se skinem, ali sam se ponovo navukla poslednjih godina. Oduvek sam sa majkom imala loše odnose. Bilo je tu svega, čak smo se i tukle. Trebalo je to drugačije da rešim, da se odselim od nje. Sada je za sve kasno – kazala je ona.

UMESTO PO FILMOVIMAPAMTIĆE JE PO MASAKRU: Žena koja je ubila majku i baku bila glumica

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

Prethodnih dana, njene komšije pričale su novinarima da je Teodora bila fina žena, ali da su čuli da je od rane mladosti koristila narkotike.

Kako su jednom prilikom rekli, roditelji su Teodoru ranije slali u Francusku, kako bi je odvojili od lošeg društva.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    6. mart 2015 | 01:31

    Roditelji ponekad svoje neostvarene ambicije traže od dece da ostvare. I otac joj je bio sklon alkoholu, razvedeni, i njena majka se sa detetom (Teodorom) vratila kod majke... kompleksi više vrednosti itd. Ovde su svi žrtve svojih i tuđih grešaka. Žao mi je dece.

  • Stop

    5. mart 2015 | 14:40

    Samo droga je ovu lepu zenu pretvorila u ubicu!Stop legalizaciji droge!i ovako ne znamo sta cemo sa problemom pijanih vozaca po Srbiji,samo nam fale jos naduvani kreteni za volanom

  • Sanja

    5. mart 2015 | 13:47

    Zali Boze djecu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA