Evo šta treba da radite kad je pun mesec kako biste se obogatili!

Predlažemo vam da iskoristite pun mesec nad Srbijom na najbolji mogući način i saznate kako ova romantična noć može da vam pomogne da se obogatite

  • 17

Pun mesec nad Srbijom u koji možda baš večeras gledate ne znači samo da ćete biti razdražljivi, i da ćete pored promena u raspoloženju imati i probleme sa snom, već i da možete da se obogatite.

Nakon što smo vam otkrili tajnu kako da u noći punog meseca zauvek osvojite onoga koga vam srce ište, danas vas savetujemo šta u ovoj romantičnoj noći treba da uradite kako bi vas, što narod kaže, "krenule i pare".

Savet nam je i ovoga puta dala niko drugi do 73-godišnja Gročanka Svetlana R. koja je bila više nego raspoložena da sa nama podeli znanje koje su joj preneli njeni stari.

PUN JE MESEC NAD BEOGRADOM: Evo šta treba da radite da bi vam krenulo u ljubavi!

Foto: Tanjug/AP/Andres Kudacki Foto: Tanjug/AP/Andres Kudacki

Da bi vam pun mesec nad Srbijom bio saveznik u sticanju novca na brz i jednostavan način sve što treba da uradite jeste da ispoštujete proceduru koju vam predlaže Svetlana.

- Potrebni su vam - list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list. Nakon što ste nabavili sve sa spiska, napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i taj isti papir položite u teglu - objašnjava Svetlana dodajući da je potom neophodno da u desnu ruku uzmete sedam novčanica koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

media-cache7.pinterest.com media-cache7.pinterest.com

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava. Međutim ovo "maštanje" ne ide bez prikladnog teksta, koji nam je nakon kraćeg ubeđivanja Svetlana otkrila.

- Bitno je da šapućete: "Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste" - izdeklamovala je u cugu Svetlana ističući, međutim, da je bitno i da na lovorovom listu napišete svoje ime i stavite ga u istu teglu.

Tu teglu treba da poklopite i stavite je negde daleko od očiju ukućana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Međutim, da i nije tako lako obogatiti se preko noći najbolje pokazuje nastavak Svetlanine priče, prema kojem svaki dan obavezno morate da stavite u teglu po jednu ili dve novčanice, zamišljajući kako novac dolazi iz potpuno neočekivanih izvora.

- Kada konačno dobijete željeni novac, savetujem vam da izvadite iz tegle papir i zakopate ga u šumi ili u bašti. Sasvim je u redu ako ga pohranite i u saksiji sa cvećem - završila je priču za Telegraf Svetlana.

A na vama je da, ako ste voljni, i imate vremena sve ovo isprobate...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srBIA-AIBrs

    5. mart 2015 | 23:31

    Meni treba 50miliona € jel isti postupak ili mi treba u kacu da spustim celu balu lovorovog lista

  • Boki

    6. mart 2015 | 00:33

    Nije ovo nista tesko samo se bojim da nije neka djavolja rabota. Jer djavo daje novac, a uzima zdravlje i srecu... Treba mi ritual kako da dodjem do posla koji donosi novac na posten nacin, ne treba mi novac na poklon niti sa neba...

  • Ogi

    6. mart 2015 | 00:40

    Manite se ljudi coravog posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA