VEĆ VIĐENO: Krupanj ponovo ima struju, put ka Šapcu i dalje blokiran! (FOTO)

Zbog kvarova na dalekovodima za Planinu, Šljivovu, Cerovu i Dvorsku jedan deo domaćinstava iz Rađevine je bio bez struje ali su ekipe iz krupanjske Elektrodistribucije uspele da u što bržem roku otklone kvarove

  • 0

Opština Krupanj je danas u toku dana ostala bez struje zbog kvara na delokovodu od Zvornika ka Valjevu. Pored Krupnja bez električne energije su područja Liznice i Osečine, ali su tokom večeri radnici Elektrodistribucije otklonili kvarove i sada svi imaju električnu energiju.

Zbog kvarova na dalekovodima za Planinu, Šljivovu, Cerovu i Dvorsku jedan deo domaćinstava iz Rađevine je privremeno bio bez strujeSneg koji neprekidno pada u velikoj meri otežavao je poslove ali i izazivao nove kvarove kojihe je osim na dalekovodnim mrežama, bilo i na niskom naponu.

CRVENI ALARM ZBOG POPLAVA U SRBIJI! Evo kojim mestima preti KATASTROFA od nabujale vode!

- Ekipe JP EMS su, uz velike napore i u teškim vremenskim uslovima, uspele da normalizuju snabdevanje električnom energijom u tom delu Srbije - ističe se u saopštenju

Ranije večeras došlo je do ispada 110 kilovoltnih dalekovoda između HE Zvornik i TS Loznica i HE Zvornik i TS Osečina, podseća EMS.

Foto: krupanj-info.rs Foto: krupanj-info.rs

EVO GDE SVE KIDAJU SNEG I PLJUSKOVI: Satelitski snimci nevremena iznad Srbije, Bosne i Hrvatske (FOTO)

U delu Gornje Rađevine pada sneg koji se ne topi odmah već se zadržava na tlu formirajući snežni pokrivač pa je i situacija malo bolja, dok su zbog kiše u većem porastu nivoi na rekama u Donjoj Rađevini. Prema poslednjim merenjima nivo reke Likodre u odnosu na sinoć u porastu je za 30 centimetara. Jadar i pritoke su u stagnaciji i pada sneg.

Foto: krupanj-info.rs Foto: krupanj-info.rs

(Telegraf.rs / Izvor: krupanj-info.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA