DEVOJKA KOJU JE SILOVAO ROĐAK: Moje suze i preklinjanje ga nisu zaustavili, vikao je da će me ubiti!

- Želela sam da vrištim, da dozivam pomoć, ali sam ostala bez glasa. Onda je nastao pakao, skoro sam se onesvestila kada sam osetila krv - ispričala je R. K. (17), koju je silovao rođak Franc Kostić (24) u poljskom WC-u u Zaječaru

  • 26

Devojka R. K. (17), koju je silovao rođak Franc Kostić (24) u poljskom WC-u iza stadiona u Zaječaru, detaljno je opisala ovaj stravičan zločin.

- Želela sam da vrištim, da dozivam pomoć, ali sam ostala bez glasa. Onda je nastao pakao, skoro sam se onesvestila kada sam osetila krv - ispričala je R. K, prenose beogradski mediji.

Kostić je uhapšen u sredu uveče, a devojka, inače ometena u razvoju, ispričala je kako ju je Kostić sačekao posle škole i ponudio joj da prošetaju.

- Odjednom je počeo da mi preti. Bila sam zgranuta i preplašena jer se odjednom od prijatelja pretvorio u zver. Vikao je da će me ubiti, držao jednom rukom za nadlakticu, a drugom udarao po glavi i naređivao kuda da idem - izjavila je ona.

SILOVAO ROĐAKU (16) OMETENU U RAZVOJU: Pretukao je i obljubio u montažnom toaletu!

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Onda me je ugurao iza tribina stadiona u WC na kome nisu bila vrata. Priterao me je uza zid. Htela sam da se otmem i pobegnem, ali bio je jači. Onda me je silovao. Moje suze i preklinjanje nisu ga zaustavili - dodala je ona.

Nakon silovanja izbacio ju je iza tribina, a zatim je pobegao ka gradu. Prebijenu R. K. su spazili prolaznici, a ubrzo je došla i policija i Hitna pomoć. Lekari su konstatovali da joj je Kostić tokom silovanja oduzeo nevinost, a takođe su na telu konstatovane brojne  modrice.

Ovo je MONSTRUM koji je silovao devojčicu! (FOTO)

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Freeimages/Stefan Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Freeimages/Stefan

Kostić je inspektorima priznao da je došlo do seksualnog odnosa, ali da nije bilo prinude.

- Mislim da me ona voli jer se često družila sa mnom. Čim je pošla na Kraljevicu dobrovoljno, znala je šta je čeka. Malo se opirala dok sam joj skidao pantalone. Tad je počela da plače, pa sam se uplašio i pobegao - rekao  je Kostić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Twd

    6. mart 2015 | 00:58

    Dzukela!!!!

  • Srx Bg

    6. mart 2015 | 07:03

    Radujem se tvom dolasku u zatvor kao i ostali robijasi...

  • -M-

    6. mart 2015 | 07:46

    Krajnje je vreme da se uvedu nove kazne i da se ovakve zivotinje kastriraju!pa da vidimo da li bi im opet palo na pamet tako nesto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA