Ovo je MONSTRUM koji je silovao devojčicu! (FOTO)

Devojčicu koja je učenica Specijalne škole "Jelena Majstorović", napasnik je sačekao ispred škole posle nastave i poveo je navodno u šetnju park šumom "Kraljevica"

  • 22

Zaječarska policija uhapsila je sinoć Franca Kostića (24) iz Zaječara, koji je osumnjičen da je juče u popodnevnim satima silovao šestnaestogodišnju rođaku.

Devojčicu koja je učenica Specijalne škole "Jelena Majstorović", napasnik je sačekao ispred škole posle nastave, i poveo je, navodno u šetnju park šumom "Kraljevica".

Devojčica je pošla sa Kostićem, koji ju je na Kraljevici uvukao u javni WC. Pošto se devojčica opirala, napasnik ju je tukao dok nije zaćutala, a potom je silovao.

Uplakanu devojčicu, sa pocepanom odećom, i očigledno strašnom preživljenom traumom, koja je lutala Kraljevicom, pronašli su šetači i pošto je bila zanemela zbog preživljenog šoka, pozvali policiju i hitnu pomoć.

Foto: Best Foto: Best

Silovana devojčica nije govorila ni kada je pronađena, niti u PU Zaječar, pa su policajci pozvali radnike zaječarskog Centra za socijalni rad, koji su devojčicu uspeli smiriti nakon čega je ona ispričala šta joj se tog dana desilo.

Zaječarska policija vrlo brzo je pronašla i lišila slobode Kostića, koji nije poricao da je imao odnos sa devojčicom, ali je tvrdio da je ona dobrovoljno pristala na njega.

(Telegraf.rs / Izvor: Best)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    5. mart 2015 | 12:08

    Smekercino sad ces da vidis kako je lepo u zatvoru... daj Boze da ceo zivot provedes u istom od srca ti zelim...

  • Uvek

    5. mart 2015 | 12:35

    Volim da cujem price mog starog oca(bivsi policajac) kako su premlacivali ovakve u stanici,bubrege su im pomerali(tu torturu su sprovodili iskljucivo kad cuju da je slucaj silovanjaý)...danas izgleda policija ne sme nista ovim gadovima od ljudi,zbog nekih glupih zakona...

  • elena

    5. mart 2015 | 12:08

    Za Franca doživotna.Ko mu je dao ime Franc?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA