MISTERIOZNA SMRT SRBINA U BELORUSIJI: Izboden 21 put, a policija tvrdi da se ubio?!

Dragutinov otac Nebojša kaže da je njegov sin pronađen mrtav 22. decembra prošle godine u jednom stanu u mestu Zlobin u Belorusiji, gde je radio kao mašinski programer. Čim je obavešten da se Dragutin ubio, Nebojša je otputovao u Belorusiju. Među sinovljevim stvarima našao je skrivene beleške koje su ga navele da posimnja na verziju da je njegov sin izvršio samoubistvo

  • 3

Dragutin Denić (28) iz aleksandrovačkog sela Subotica izgubio je život pod nerazjašnjenim okolnostima dok je radio u Belorusiji. Nalazi veštaka i policije koji su pristigli iz Belorusije pokazuju da se on ubio, ali nedavna obdukcija urađena u Srbiji ukazuje na to da je nesrećni mladić izboden nožem 21 put.

Dragutinov otac Nebojša kaže da je njegov sin pronađen mrtav 22. decembra prošle godine u jednom stanu u mestu Zlobin u Belorusiji, gde je radio kao mašinski programer. Čim je obavešten da se Dragutin ubio, Nebojša je otputovao u Belorusiju. Među sinovljevim stvarima našao je skrivene beleške koje su ga navele da posumnja na verziju da je njegov sin izvršio samoubistvo.

- Svi zaposleni u toj firmi "Danieli SPA" bili su smešteni u hotelu, ali je Dragutin nekoliko dana pred smrt, iz njemu nepoznatih razloga, premešten u jedan stan. Tog 22. decembra nije se pojavio u minibusu koji prevozi radnike, pa su kolege otišle do stana i, navodno, našle ga obešenog - priča Nebojša za Informer.

On tvrdi da je Dragutin u beleškama koje su nastale neposredno pred smrt zapisao da ima osećaj da mu se sprema ubistvo.

Nekoliko stručnjaka s kojima je porodica kontaktirala, zbog mesta i načina na koji je ubadan po telu, sumnja da je Dragutinu ubrizgan serum istine.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    6. mart 2015 | 13:57

    Moje iskreno saucesce , ali sta je serum istine? To mora da je mrtav si i nemozes nista reci

  • jipikajej

    6. mart 2015 | 13:08

    A malo da elaborirate o tom "serumu istine"? Ništa?

  • Maja Ša

    6. mart 2015 | 12:51

    Saucesce porodici. A sta je serum istine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA