Trudna žena mu umrla od svinjskog gripa, SAD SE I ON BORI ZA ŽIVOT!

- Srđan, kao i svi mi, teško podnosi ove crne dane. Njemu su juče otkazale noge i hitno je prebačen u Zaječar, jer njegova doktorka sumnja da je u predinfraktnom stanju ili d aje dobio anginu pektoris. Šta da vam kažem? Ne znam kako živimo pored svega. Čak smo i obdukcioni nalaz dobili nepotpun. Dali su nam ga od šeste do devete strane - govori nesrećni otac preminule trudnice iz Negotina

  • 5

Razlog smrti trudnice Isidore Marinković (19) iz sela Prahovo kraj Negotina, koja je preminula 8. februara u ZC Negotin, danas će u podne ispitivati stručna komisija Ministarstva zdravlja.

Isidorin otac Dragan Marinković sve nade polaže u njih da će mu konačno otkriti zbog čega je izgubio ćerku i unuče, a sad strahuje i za Isidorinog nevenčanog supruga Srđana Trifunovića, koji je juče završio na kardiologiji ZC Zaječar, piše "Alo".

- Srđan, kao i svi mi, teško podnosi ove crne dane. Njemu su juče otkazale noge i hitno je prebačen u Zaječar, jer njegova doktorka sumnja da je u predinfraktnom stanju ili da je dobio anginu pektoris. Šta da vam kažem? Ne znam kako živimo pored svega. Čak smo i obdukcioni nalaz dobili nepotpun. Dali su nam ga od šeste do devete strane - govori nesrećni otac.

Prema njegovim rečima, niko ih iz ZC Negotin ne zove, kako bi im objasnio dalju proceduru.

- Od vas sam saznao da dolaze lekari iz Beograda da ispituju šta se desilo s Isidorom. Znam da to neće vratiti nju i moje unuče, ali želimo da saznamo istinu. Podneli smo krivičnu prijavu za nesavesno lečenje i ugrožavanje zdravlja i čekamo šta će tu da se utvrdi - kaže Dragan.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сељачина

    10. mart 2015 | 10:31

    Кљко ја да верујем нашем здрљвству ?!?

  • mrSale71

    10. mart 2015 | 11:16

    I sada vakcinaški lobi hoće da grešku lekara prikrije"smrtonosnim svinjskim gripom" za koji su svetski eksperti rekli da nije ništa opasniji od običnog gripa.Hvala ako mi objavite komentar!

  • Mili

    10. mart 2015 | 11:15

    Nije imala srece- svinjski grip.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA