GRIP UBICA ODNEO JOŠ JEDNU ŽRTVU U SRBIJI: Preminula žena u Kragujevcu!

Pacijentkinja iz Novog Pazara u Klinički centar Kragujevac primljena je 21. februara s teškim oboljenjem, ali i pored svih napora lekarskih timova u Jedinici za intezivno lečenje, umrla je rano jutros

  • 10

Zbog posledica gripa u kragujevačkom Kliničkom centru, jutros je preminula još jedna osoba.

GRIP UBICA HARA SRBIJOM: Ovo je jedini način da se ne zarazite!

- Reč je o ženi staroj 58 godina koja je u KC Kragujevac stigla iz Novog Pazara 21. februara sa već teškim oblikom oboljenja respiratornih organa - saopštio je Klinički centar.

Inače, žena je bila bolesna od gripa dve nedelje pre odlaska kod lekara.

PREVELIKA TUGA: Preminuo zbog gripa, iza sebe ostavio tri maloletna deteta!

- I pored dugotrajnih napora lekarskih timova u Jedinici za intezivno lečenje Klinike za infektivne bolesti Kliničkog centra Kragujevac, pacijentkinja iz Novog Pazara, čije je zdravstveno stanje od prijema na lečenje bilo kritično, jutros je nažalost preminula - saopšteno je iz ove ustanove.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

PRETI NAM EPIDEMIJA VIRUSA-UBICE: Mutirani grip stiže u Srbiju, evo kako da se zaštitite!

Ostale pacijentkinje koje se leče u ovom gradu, u Jedinici intezivnog lečenja Klinike za infektivne bolesti, koje su na respiratorima, jutros su bile stabilno. Radi se o osobama iz Gornjeg Milanovca, Novog Pazara i Kragujevca.

Sve o GRIPU, kako ga lečiti, kako se zaštititi i od čega se plašiti pročitajte OVDE.

- Na Klinici za Infektivne bolesti leče se još dva pacijenta, sa potvrđenim virusom gripa. Njihova klinička i radiološka slika pokazuje srednje težak oblik oboljenja i njihovo lečenje ne zahteva mašine za disanje - poručili su iz kragujevačkog Kliničkog centra.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA