PODRŽIMO ŽIVOT svakog dana! Fondacija „Podrži Život“ slavi 1. rođendan humanitarnom žurkom

Ulaz na žurku se neće naplaćivati, ali će svako na ulazu u klub morati da pokaže SMS poruku koju je poslao na humanitarni broj 5757 i na taj način donirao 100 dinara bolesnoj deci!

  • 3

Fondacija „Podrži Život“ proslaviće godišnjicu postojanja 13. marta u 21h, u klubu "Sugar&Spice", gde će ukratko predstaviti svoj rad, prikazati video klipove o izlečenoj deci i najaviti nove projekte.

Svoju humanost pokazale su mnoge poznate ličnosti, a ovom prilikom neke od njih ćemo imenovati u ambasadore fondacije „Podrži Život“: Bojana Stamenov, Nikola Đuričko, Ivana Španović, Luna Lu, Nina Janković idr.

Takođe će premijerno biti emitovan spot za himnu fondacije, u kom su se pojavili Skaj Vikler, Olja Bećković, Zoran Kesić, Vasil Hadžimanov, Miloš Biković, Vukašin Marković, Slavko Štimac, Voja Brajović, Đus i mnogi drugi.

Foto: Promo Foto: Promo

Te večeri fond započinje seriju humanitarnih žurki, koje će se održavati u klubu „Sugar&Spice“. Svakog petka poznate ličnosti naći će se u ulozi DJ-a, na taj način zabavljati prisutne i prikupljati humanitarnu pomoć.

Foto: Promo Foto: Promo

Ulaz na žurku se neće naplaćivati, ali će svako na ulazu u klub morati da pokaže SMS poruku koju je poslao na humanitarni broj 5757 i na taj način donirao 100 dinara bolesnoj deci.

Foto: Promo Foto: Promo

 Dođite da zajedno podržimo život i pokažite koliko ujedinjeni možemo sve!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna Londin

    23. mart 2015 | 10:00

    Svaka cast i Cestitam. Volela bih da se pridruzim ovoj Humanitarnoj Fondaciji samo ne znam kako.

  • draleRS

    17. mart 2015 | 15:16

    a mojica Jove Divjaka,i to je humanost,tebi ide gluma ali prava,da glumis humanistu a to nisi

  • Maji mish

    12. mart 2015 | 22:58

    Bravo majstori ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA