≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u Francuskoj: Igrači gađali bakljama svoje navijače, povratnik u Zvezdu gledao incident

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrlo neobična situacija

  • 2

Utakmica 36. kola francuske Lige 2 Troa - Valensijen prekinuta je i okončana u 89. minutu, nakon nereda koji su se desili na relaciji domaćih navijača i igrača.

Domaćin se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak i više ne zavisi samo od sebe, pa je pobeda protiv fenjeraša i već viđenog putnika u Nacionalnu ligu bila imperativ. Stvari se ipak nisu kretale željenim pravcem.

Simon Elisor je doneo vođstvo timu koji se nalazi u vlasništvu "Siti grupe", međutim u nastavku je Nik Fenema doneo poravnanje Valensijenu. Minuti su odmicali, a nade Troe su se gasile. Nerešen rezultat ostavio bi im samo teoretske šanse.

U 89. minutu domaći navijači su bakljadom prekinuli utakmicu, što je razbesnelo pojedine igrače, posebno rezervistu Žuniora Olaitana, koji je na poluvremenu u igru ušao umesto Luke Ilića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde i TSC-a, koji se prema pisanju medija nalazi pred povratkom u crveno-beli tabor.

Nije bio srećan što su pristalice zaustavile igru u bitnim momentima, pa je uzvratio bakljom ka navijačima, što je još jednom ponovio i kasnije nakon što je još njih palo sa tribina uz još neka pirotehnička sredstva.

Njegov primer sledili su i pojedini saigrači, što je dodatno izazvalo navijače i primoralo sudiju da svira kraj i disciplinskim organima da mnogo posla...

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Komedija na Karađorđu: Luka Ilić izveo najkomičniji šut na gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мићко

    4. maj 2024 | 09:33

    Ово само код нас. Треба их послати у руднике, на њиву, да бране Косово... Чек, а ово је у Француској.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA