ZAUSTAVIO TAKSI, PA IZREŠETAO TAKSISTU: Policija traga za ubicom Ćira Treneskog

Taksista je najverovatnije upucan u svom vozilu, nakon čega je njegovo telo izbačeno napolje. Sumnja se i da je ubica zatim pokušao da pobegne njegovim kolima sa lica mesta, ali da u tome nije uspeo, jer se auto zaglavio

  • 7

Ćira Treneski (41), taksista „Pink taksija“, ubijen je sinoć na putu za naselje Glogonjski rit, pored Padinske skele, u opštini Palilula.

MONSTRUOZAN ZLOČIN: Ubijen taksista u Beogradu!

Prema nezvaničnim informacijama, taksista je izrešetan sa više metaka u grudi, a policija traga za napadačem.

Treneski je najverovatnije upucan u vozilu, nakon čega je njegovo telo izbačeno napolje. Sumnja se i da je ubica zatim pokušao da pobegne njegovim kolima sa lica mesta, ali da u tome nije uspeo, jer se auto zaglavio.

EKSKLUZIVNO: Ovo je mesto gde je ubijen taksista u Beogradu! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kolege nastradalog taksiste sinoć su na licu mesta ispričale da je Treneski juče, kao i obično, taksirao svojim „alfa romeom“, ali da nije primio vožnju preko radio-mreže, što znači da ga je ubica najverovatnije zaustavio na ulici.

- Jedan kolega je video Ćiru oko 18.20 u Borči. Rekao mi je da se pozdravio s njim, posle čega je nastavio ka Glogonjskom ritu. Nedugo potom smo čuli da je ubijen taksista, a kad smo saznali o kome je reč, nismo mogli da verujemo. Odmah smo se zaputili ka mestu gde je njegovo telo pronađeno - rekao je jedan od kolega ubijenog taksiste.

Beživotno telo Treneskog pronašla je policija oko 20.15 sati, posle dojave o pucnjavi i pretrage terena.

Nedaleko od puta, prvo je uočeno taksi vozilo sa upaljenim migavcima, a ubrzo zatim pronađeno i telo taksiste, koje se nalazilo u kanalu desetak metara od njegovog automobila.

SERIJSKI UBICA U BEOGRADU? Pronađeno još jedno izrešetano telo u blizini ubijenog taksiste! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nesrećnik nije davao znake života, pa je Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt. Prema prvim informacijama, on je ubijen sa više hitaca ispaljenih u grudi, najverovatnije iz pištolja. Motiv ovog zločina zasad nije poznat.

Treneski je, prema rečima njegovih kolega, bio veoma dobar i pošten čovek, koji nikad nije pravio incidente.

- Da ga neko zaustavi i zapreti mu „Daj mi auto“, on bi to i uradio. Osamnaest godina je taksirao, a za to vreme je, možda, napravio samo jedan saobraćajni prekršaj. Eto, takav je bio. U poslednjih godinu dana dosta je smršao jer je bio stalno pod stresom i imao je problema sa želucem. Za sobom je ostavio ženu i ćerku od oko 20 godina - kaže  jedan taksista „Pink taksija“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexx....

    13. mart 2015 | 13:00

    Stigle 90.god nemastine i finansije polako ali sigurno uzimaju danak.uspesne politike koja se vodi u drzavi.kolega neka ti je vecna slava i saucesce porodici....

  • Spica

    13. mart 2015 | 14:24

    Sve vise i vise se priblizavamo da budemo najgori narod rekoh jedne prilike da nije ovo poceo treci svedski rat

  • Maja

    13. mart 2015 | 14:10

    Zalosno! Nek pociva u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA