OTIŠAO JE DA BI NAS SPASIO BEDE: Potresna ispovest ćerke koja čeka telo mrtvog oca iz Rusije! (FOTO)

- Jedan preživeli nam je ispričao da se otac probudio i nagovorio ga da sa kolegom iskoči kroz prozor. On je ostao da probudi četvrtog radnika i da ga spase, ali je dim izgleda ugušio obojicu - kaže Milena Kadić, ćerka Slaviše (55), jednog od tragično nastradalih radnika na gradilištu u Sibiru

  • 9

- Zovem, kumim, molim, raspitujem se kada će kovčeg stići, kada da organizujemo sahranu, ali svi ćute. Mi Kadići iz Leška ničiji smo. Kada nešto zamolimo, jedni kažu idi u Prištinu, drugi vele idi u Beograd. Niko nam ne govori kada ćemo sahraniti oca - ovako je počela svoju potresnu ispovest za "Večernje novosti" Milena Kadić, ćerka Slaviše Kadića (55), električara iz Leška koji je nastradao pre više od mesec dana sa još petoricom kolega na gradilištu u Sibiru.

JEZIVI DETALJI NESREĆE U SIBIRU: Probudio nas je miris dima, kolega je izgubio sina i brata!

Njima je firma "Beometalstroj" saopštila da će se tačan datum dopremanja preminulih radnika znati u ponedeljak, 16. marta.

POTRESNA ISPOVEST BRATA POGINULOG SRBINA U SIBIRU: Pre 3 meseca prvi i poslednji put video ćerku!

Kadići već dva veka žive u Lešku, a u kući pored fabrike danas živi njih šestoro. Deda Radisav i baba Zlatija, supruga Radunka i tri ćerke Mirjana, Milena i Anđela. Teško im je jer su u tuđini izgubili sina, oca i supruga, a nemaju zvaničan izveštaj kako se to dogodilo.

- Kako nam je pričao jedan preživeli, otac je probudio njega i nagovorio ga da sa kolegom iskoči kroz prozor. On je ostao da probudi četvrtog radnika i da ga spase. Dim je, izgleda ugušio obojicu. Mi od tog tragičnog 8. februara, sem poziva iz Beograda da deda i baba daju krv za DNK analizu, nismo primili nijedan zvaničan izveštaj. Država je stradalima odala počast, održala Dan žalosti, ali nama se nije obraćala - priča Milena, diplomirani psiholog bez posla za ovaj list.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    15. mart 2015 | 20:43

    Neka Bog cuva ovu porodicu

  • Pera dileja

    15. mart 2015 | 19:25

    Prelepo devojce, prirodna lepota.

  • GG

    15. mart 2015 | 20:31

    Jako mi je zao sta se desava sa ovom porodicom. Tuzno, nadam se da ce im uskoro krenuti na bolje,jer kaze se da uvek posle kise dodje sunce, pa i to mora doci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA