OTMIČARI SU IMALI POMAGAČA U SRBIJI: Evo šta o kidnapovanju kažu kriminolozi

- Dece Mašinog profila sasavim sigurno ima i u Francuskoj. Čini mi se verovatnijim da je u pitanju otmica radi preprodaje detata, a u takvom slučaju otmičari su zaduženi samo za tranzitni deo i nisu sposobni da vode posao - ističe kriminolog Zlatko Nikolić

  • 7

- Hteli smo da pomognemo našoj ćerki Kristel da zadrži njeno dete. Devojčicu smo uzeli zbog DNK analize, a kasnije bismo je vratili roditeljima - branila se Sandrin Goren, jedna od učesnica otmice devojčice.

Mišel Sebasitijan (46) i njegova ćerka Kristel branili su se ćutanjem pred tužiocem. Oni su odlučili da odbrani iznesu u daljem postupku kada budu upoznati sa svim dokazima sudija.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo zašto je oteta devojčica u Beogradu! Ostaćete bez daha!!! (FOTO) (VIDEO)

Sudija za prethodni postupak sinoć je na predlog tužilaštva odredio 30 dana pritvora za svo troje francuskih državljana.

Foto: Facebook/Prenković Damir Foto: Facebook/Prenković Damir

ZASTRAŠUJUĆI, NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEVOJČICE: Mašu su otmičari hteli da prodaju PEDOFILIMA za 100.000 evra?

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da je potpuno nejasno zašto bi neko potegao u Srbiju rade otmice deteta:

- Dece Mašinog profila sasavim sigurno ima i u Francuskoj. Zašto su odabrali Srbiju,a ne Moldaviju na primer gde su otmice ovakve vrste mnogo češće. Čini mi se verovatnijim da je u pitanju otmica radi preprodaje detata, a u takvom slučaju otmičari su zaduženi samo za tranzitni deo i nisu sposbni da vode posao. Oni u ovakvim situacijama policiji prodaju nekoliko različitih priča, ne bi li zaštitili finansijera -  ističe Nikolić i dodaje da su sigurno imali insajdera u Srbiji, jer ne bi mogli tako lako da se snađu u nepoznatom gradu.

OTAC OTETE DEVOJČICE: Uskoro saznajemo čime su drogirali našu ćerku!

Otac otete devojčice kaže da je Maša sada dobro:

- Ni supruga ni ja ne vidimo nikakve posledice kidnapovanja. Maša se ponaša normalno, kao da se ništa nije dogodilo, sigurno nije ni svesna pokušaja otmice - rekao je Prenković.

Otmičari male Maše P. (2) na saslušanju!

On je potvrdio da bi rezultati toksikološke analize krvi devojčice bili gotovi danas, nakon čega će se znati kojim sedativom je dete omamljeno.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    16. mart 2015 | 12:06

    SMRT JE NAJCISTIJA STVAR NA SVETU JEDAN NACIN A DRUGI PREDAO BI IH U SIRIJI ISLAMISTIMA DA IM ONI PRESUDE

  • DJENERAL

    16. mart 2015 | 12:11

    Ma kakva DNK analiza smisljrnja prica! Hteli da prodaju dete bre... ja da mi treba dete za DNK kontaktirao bih roditelje i reko bi im takva i takva stvar pomozite evo vam 5 hiljada.

  • ĆupričaninSWE

    16. mart 2015 | 12:40

    Dete od dve godine bi trebalo da nauči po malo da priča. Tako da ta priča ne "pije vodu" jer dete bi trebalo i da razume dosta, a francuski i srpski nemaju veze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA