OTMIČARI DEVOJČICE TRAŽILI ŽRTVU I U RUMUNIJI: Nova otkrića u slučaju kidnapovanja koje je potreslo Srbiju!

Otmičari su preko Fejsbuka našli M. P. i još nekoliko devojčica iz Rumunije i Bugarske koje liče na Kristelinu ćerku Sintiju. Bilo im je potrebno dete koje bi iskoristili u Kristelinoj brakorazvodnoj parnici, pa su skovali plan o otmici u Beogradu

  • 5

Ivan Lapčević, jedan od trojice policajaca, koji je u petak prvi sustigao troje kidnapera iz Francuske posle dramatične dvočasovne potere, otkrio je nove detalje vezane za otmicu M.P. (2) iz Beograda.

- Nismo im dozvolili ni da pokušaju da nam pruže otpor. Pretpostavljamo da je reč o profesionalcima, jer nije bilo nikakvih reakcija s njihove strane, ali videlo se da su bili iznenađeni što smo ih uhvatili - kazao je Lapčević.

Devojčica je, kaže on, za to vreme mirno sedela u "mercedesu" i ćutala.

ŽELELI SMO DA VRATIMO DETE U SRBIJU: Neverovatna odbrana monstruma koji su ukrali devojčicu!

Lapčević i dvojica njegovih kolega Sava Papić i Rade Vujanović biće nagrađeni za ovaj čin, a juče ih je u Vladi primio premijer Vučić.

- Kod nas su uglavnom samo loše vesti - vesti, a kad imamo ovakve primere, ponekad nismo u stanju da s dovoljno ponosa ispratimo ljude poput vas. Vi ste pokazali kako požrtvovanošću mogu da se postignu veliki rezultati - poručio im je Vučić.

Podsetimo, otmičari su preko Fejsbuka našli M. P. i još nekoliko devojčica iz Rumunije i Bugarske koje liče na Kristelinu ćerku Sintiju. Bila im je potrebna devojčica koju bi iskoristili u Kristelinoj brakorazvodnoj parnici, pa su skovali plan o otmici.

Pošto im je u Rumuniji i Bugarskoj propao plan, stigli su u Beograd i čekali dobru priliku da zgrabe dete, što su na kraju i uradili, ali su ubrzo pohapšeni.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    17. mart 2015 | 11:32

    Odakle sad mercedes?

  • Kiza

    17. mart 2015 | 11:41

    Prvo, ovo nisu profesionalci nego cisti diletanti. Drugo, kako su znali da se snadju u Beogradu, i da nadju gde devojcica stanuje? Pa imali su pomoc od neke nase dzukele.

  • Rodjak Joja

    17. mart 2015 | 13:11

    Nadjite i povesajte domace gnjide pored ovih stranih. Posaljite jasnu poruku banditima sta ih ceka ako im padne na pamet. Samo ostro i po nosu bez i malo milosti. To nije kriminalac ozbiljan to je gnjida koja udara na bespomocne i slabe koja koristi tudju nemoc da se brani i uzvrati. Zato ljudi viteskog srca i manira trena ovakvu gamad da uniste do kraja i od omnjih naprave mrlju za primer. Sa vitezovima viteski sa olosima oloski.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA