MRTVA PIJANA STJUARDESA NA PODU: Direktor avio-kompanije je video ovu fotografiju i SUROVO SE OSVETIO!

Na fotografiji je žena u nesvesti koja leži na ulazu zgrade, u kojoj joj firma pruža smeštaj. Ona je navodno snimljena nakon noćnog provoda sa prijateljima u Dohi, ali nije poznato ko je snimio fotografiju

  • 8

Jedan od šefova Katar Ervejza odlučio je da pošalje kompromitujuću sliku svoje radnice ostatku osoblja i da je time totalno osramoti. Stjuardesa je na slici prikazana kako mrtva pijana leži na podu. On je u mejlu čak izneo svoje razočaranje zbog sramotnog prizora.

Na fotografiji je žena u nesvesti koja leži na ulazu zgrade, u kojoj joj firma pruža smeštaj. Ona je navodno snimljena nakon noćnog provoda sa prijateljima u Dohi. Nije poznato ko je snimio fotografiju.

- Pogledajte fotografiju stjuardese nakon što se mrtva pijana vratila u svoj stan. Ostavili su je na ulazu u zgradu gde je zaspala. Bila je onde sve dok je drugi članovi osoblja nisu pronašli i odneli do njenog stana - napisao je u mejlu potpredsednik Katar Ervejza Rozen Dimitrov.

- Posramljen sam i uznemiren zbog ovakvog ponašanja stalnog zaposlenog u našoj firmi, odrasle osobe koja u firmi radi već devet godina - dodao je.

- Kako uopšte možemo da promenimo pravila ako se ne ponašamo kao zreli pojedinci. Jako sam razočaran - napisao je Dimitrov.

Inače, alkohol je u Kataru zabranjen, ali toči se u retkim barovima za strance i elitnim hotelima. Ko nakon konzumacije alkohola sedne u auto i naleti na policiju, rizikuje progon iz zemlje. Pijanstvo na javnom mestu takođe se smatra prekršajem. Stranci koji onde žive mogu da kupuju alkohol, ali je procedura za to vrlo komplikovana. Zabranjeno je uvoziti alkohol, prodavati ga ili nuditi muslimanima u Kataru.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr/ aftonbladet.se)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    19. mart 2015 | 13:05

    Ovo joj je neko dobro namjestio.

  • goran wien

    19. mart 2015 | 13:41

    U slododne dane , moze da radi sta god pozeli, jer nije na radno mesto.

  • seka

    19. mart 2015 | 14:26

    ko kaze da je to stjuardesa? Moze biti bilo ko. Gde joj je obuca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA