PUTINOVO TAJNO ORUŽJE ZBOG KOJEG DRHTI ZAPAD: Iscureli detalji o novom ruskom vojnom čudu (FOTO) (VIDEO)

Prema projektnoj dokumentaciji u pitanju je transportni avion po imenu PAK TA koji će leteti supersoničnim brzinama (do 2.000 kilometara na sat) i uspevati da prenese čak 200 tona tereta. Takođe, prilikom poletanja, u vazduhu će moći da ostane čak sedam sati a da ne dopuni rezervoar s gorivom

U budućnosti će definitivno doći do velikih promena, a jedna u nizu je otkriće vazdušnog oružja pomoću kojeg će Rusija na čelu sa Vladimirom Putinom postati ozbiljna pretnja Zapadu. U pitanju je avion koji će biti završen 2024. godine, što znači da će tada ostatak sveta biti u velikoj opasnosti!

PUTIN OD RUSIJE PRAVI IMPERIJU: Pripaja Južnu Osetiju, ali tu se neće zaustaviti!

Prema projektnoj dokumentaciji u pitanju je transportni avion po imenu PAK TA koji će leteti supersoničnim brzinama (do 2.000 kilometara na sat) i uspevati da prenese čak 200 tona tereta. Takođe, prilikom poletanja, u vazduhu će moći da ostane čak sedam sati a da ne dopuni rezervoar s gorivom.

Glavni zadatak ove mašine je da preveze tenkove i drugu ratnu opremu na odgovarajuću lokaciju. U okviru nje će biti više nivoa na kojima će biti omogućeno automatsko uterivanje tereta.

- Sa razvojem mreže vojnih baza na Bliskom istoku, Latinskoj Americi i Jugoistočnoj Aziji, za koje se očekuje da će biti završene do 2024. godine, očigledno je da će Rusija biti spremna za interkontinentalne borbe - izjavili su eksperti koji razvijaju novo "oružje".

Foto: Aleksey Komarov Foto: Aleksey Komarov

Na ovaj način, Rusija će postati velesila koja će u svakom trenutku moći da transportuje potrebnu ratnu opremu na željenu teritoriju. Upravo to predstavlja najveću pretnju svim njenim sadašnjim i budućim protivnicima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ima

    19. mart 2015 | 15:27

    Jedno cartsvo,u njemu zive najlepse zene na svetu i najsrcaniji vojnici,prica se najromanticniji jezik a kada im napadnete domovinu onda je brane najsnaznije od svih naroda.Americke svinje ostavite naslednicu Vizantije na miru,nije vam to mala yugoslavija, Irak ,iran, libija, avganistan...to vam je istocno pravoslavno carstvo od celika i zlata,tu su pali i Napoleon i Hitler,pascete i vi...СЛАВА РОССИИ!

  • koki

    19. mart 2015 | 15:37

    Zasto ce svet biti u opasnosti??? Valjda ce biti bezbedniji jer ce biti snazniji i mocice neko da se suprotstavi ovim fasistima i teroristima!!!!

  • Kapucino

    19. mart 2015 | 15:54

    A mi nemamo helihopter.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA