PEDOFIL UBIO SRPSKU LEPOTICU: Novo strašno saznanje o užasnom zločinu

Maša je ubijena bez ikakvog razloga na 500 metara od kuće. U trenutku napada nosila je slušalice, pa nije čula ubicu koji joj je prišao s leđa

  • 13

Silovatelj i pedofil iz Australije Šon Pirs u utorak je u parku u Melburnu nožem iskasapio Srpkinju rodom iz Bijelog Polja Mašu Vukotić. Ubica se sam predao, a prilikom privođenja se smejao i pokazivao srednji prst policajcima.

Maša je ubijena bez ikakvog razloga na 500 metara od kuće. U trenutki napada nosila je slušalice, pa nije čula ubicu koji joj je prišao s leđa. Kada su se čuli vrisci, prolaznik je odmah pozvao policiju, ali po dolasku Hitne pomoći i policije devojka je još davala znake života, ali je ubrzo izdahnula.

Prelepa Srpkinja (17) ubijena u Australiji! (FOTO)

Ubicu su snimile nadzorne kamere u autobusu, a ubrzo nakon zl0čina, on se predao i priznao ubistvo.

Foto: Facebook: In Memory of Princess Marci Foto: Facebook: In Memory of Princess Marci

Inspektor iz Melburna Majkl Hjuz rekao je za australijske medije da je ubica odranije poznat policiji. Pirs se sumnjiči da je silovao trinaestogodišnju devojčicu i još dve devojke, kao i za brojne napade i pokušaje ubistva.

- Reč je najverovatnije o nasumičnom napadu, iako ne odbacujemo i druge mogućnosti. Strašno je da dete ne može bezbedno da hoda parkom - izjavio je inspektor Hjuz.

Australijski mediji za Vukotiće kažu da su srpska porodica koja je iz Crne Gore emigrirala u Australiju. Kako saznajemo, preselili su se u ovu zemlju koš 1998. godine. u potrazi za boljim životom.

Maša je bila učenik devojačkog koledža Kenterberi i trebalo je da polaže maturu. Živela je sa ocem Slavoljubom, sestrom Nađom i starijim bratom Petrom.

Foto: Facebook: In Memory of Princess Marci Foto: Facebook: In Memory of Princess Marci

- Bila je prepametna devojka, govorila je tri strana jezika i imala san da jednog dana postane advokat - tužno je rekao Mašin prijatelj.

Prijatelji Mašinog oca iz Bijelog Polja kažu da se radi i divnoj porodici.

- Poslednji put su u Bijelom Polju bili krajem avgusta prošle godine. Slavoljub je ljudina, cela porodica im je takva - priča sagovornik "Informeraa".

On dodaje da su Vukotića bili veoma skladna porodica, ali da su poslednjih meseci imali privatnih prblema.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nekonebitan

    20. mart 2015 | 09:58

    a sta takav lik radi napolju?

  • Рејналд

    20. mart 2015 | 11:52

    Већ имао силовања, нападе и више него познат полицији а слободно шета и ово уради?, и за десетак година опет ће бити слободан!

  • Dzek

    20. mart 2015 | 10:26

    Australijo stidi se! To moze da se desi samo u Australiji! Jadna je Australija i dokle je to dosla! p.s. Ovako bi izgledali komentari da se to desilo kod nas, samo bi umesto reci Australija bili Srbija... Toliko o tome da kod nas nije najgore...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA