DŽIHAD JE OBAVEZAN?! Ovako Islamska država regrutuje nove članove (VIDEO)

Jedan muškarac vodi celokupan proces, a u prostoriji je nekoliko osoba koje su došle na regrutaciju, prikazano je na snimku

  • 9

Regrutacija novih članova pripadnika Islamske države sada je svima poznata jer je nedavno u javnost pušten snimak na kojem je otkriveno kako ona to radi.

U pitanju su ljudi kojima hitno treba posao, dok se drugi prijavljuju iz znatiželje, siromaštva ili ideologije.

Jedan muškarac vodi celokupan proces, a u prostoriji je nekoliko osoba koje su došle na regrutaciju.

- Braćo, ovde sam da vam ispričam o mudžehedinima u Siriji - ovu rečenicu je rekao "glavni" muškarac čime otpočinje snimak.

- Džihad je obavezan, ne samo u Avganistanu, več i mnogim drugim delovima sveta. Nije napadnut samo Avganistan nego i muslimani u Siriji, Iraku i Palestini. Zbog toga je džihad obavezan - rekao je regruter.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    24. mart 2015 | 19:54

    Hrabri ste na video klipu zavijeni u te strokave carsave kao gubavci. Otkrijte svoja lica kukavice, bednici, jadnici jedni izopaceni.Naduzan narod ubijate, postenim i neduznim ljudima secete glave ispred kamera zamaskirani.... ali Bog zna vasa lica, i necete videti sebe u raju, vec u paklu sa ostalim sljamom. Sve vas treba izolovati i sterilisati da se vise ne mnozite kao bubasvabe....izvinjavam se i ovim pomenutim insektima....plemenitiji su i vredniji od vas islamistickih manijaka u svakom smislu. M zasto ja uopste i trosim reci na vas.....niste vredni pomena....ime vam se zatrelo!

  • sale88

    24. mart 2015 | 20:47

    Isil=Americka propaganda

  • Khalid Ibn Al-Walid

    24. mart 2015 | 20:32

    Sve vjerujem americkoj propagandi ..apsolutno .samo nisu potpisali rezisera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA