Monstrumi otrovali pet pasa u centru Prokuplja!

Na teritoriji Prokuplja po slobodnim procenama ima oko 2. 000 pasa lutalica, ali do sada nije bilo slučajeva masovne smrti ovih životinja

  • 14

Radnici Komunalnog javnog preduzeća "Čistoća" u centru Prokuplja pronašli su pet mrtvih pasa, za koje se pretpostavlja da su otrovani. Reč je o psima lutalicama, a jedno telo je poslato na analizu Veterinarskom institutu u Nišu.

Kako je potvrdio zamenik direktora Čistoće, Bratislav Dunjić, za sada se ne zna uzrok smrti pasa, ali po simptomima jednog koji je pronađen u životu deluje da su otrovani.

- Obaveštena je policija i veterinarska inspekcija, a očekujemo tokom sutrašnjeg dana analize uzroka smrti- kaže Dunjić.

Radnici Komunalnog javnog preduzeća „Čistoća“ u centru Prokuplja pronašli su pet mrtva psa, za koje se pretpostavlja da su otrovani. Reč je o psima lutalicama, a jedno telo je poslato na analizu u Veterinarskom institutu u Nišu.

Na teritoriji Prokuplja po slobodnim procenama ima oko 2. 000 pasa lutalica, ali do sada nije bilo slučajeva masovne smrti ovih životinja.

(B. R.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DH

    25. mart 2015 | 16:17

    Umesto sto zaposljavate hiljade bezposlenih komunalaca otvorite lepo policiju za zivotinje i azile i da se skupljaju te zivotinje i udomljavaju a vlasnici prevaspitaju kaznama i da skupljaju g**na za svojim ljubimcima..Ne smem dete u travu da pustim od g**ana i opusaka...

  • Boris

    25. mart 2015 | 15:42

    Nemam nista protiv pasa, ali lutalica mi nije zao, cesto su veoma opasne

  • Nislija

    25. mart 2015 | 14:36

    Eeeeej breee 2000 pasa lutalica u Prokuplju!!!! Gde su sinteri?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA