Rade Šerbedžija: Jesmo li prodali kreativnost?

Na predavanju Šerbedžija će govoriti o tome kako opšta komercijalizacija utiče na kreativnost i gde je nestala hrabrost u kreativnim industrijama

  • 11

Svoj dolazak na Dane komunikacija, nacionalni festival oglašavanja koji će se održati od 16. do 19. aprila u hotelu "Lone" u Rovinju, najavio je proslavljeni glumac  Rade Šerbedžija.

On će u četvrtak, 16.aprila održati intrigantno predavanje "Jesmo li prodali kreativnost?" na kojem će na primeru dualnosti velike američke filmske produkcije i umetničkog filma govoriti o tome kako opšta komercijalizacija utiče na kreativnost i gde je nestala hrabrost u kreativnim industrijama. Predavanje će voditi Antonija Mandić.

Rade Šerbedžija, proslavljeni je glumac koji je svetsku slavu stekao ulogama u velikim holivudskim blokbasterima kao što su Nemoguća misija, Hari Poter, X-men i Sneč. Uz zavidnu filmsku i pevačku karijeru, Šerbedžija je i suosnivač pozorišta "Ulizes", jednog od najuspešnijih pozorišnih projekata u ovom delu Evrope.

Nakon predavanja Rade Šerbedžije za posetioce je organizovan koktel Vinske radosti u zimskom vrtu hotela "Lone".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apostol

    27. mart 2015 | 12:40

    Da li smo prodali svoj narod?

  • ☆☆☆ Panter ☆☆☆

    29. mart 2015 | 06:11

    Velite veliki Hollywoodski glumac? U svim tim filmovima gde je igrao vaznu ili glavnu ulogu?....prevazidjeno je igrao negativce...sporedne uloge...dakle nije on se tamo dobro etabilirao...ili sam ja propustio neki njegov Oskar i druge nagrade? A za ovo njegovo pitanje imam odgovor. ..ali u cetiri oka.

  • FIONA

    26. mart 2015 | 22:26

    Nismo je prodali.Da jesmo,bili bi jedan od najbogatijih (materijalno) naroda.Čuvamo je i dalje negde u zapećku,dok se bavimo preživljavanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA